Grupnjak i D.L.F. interijeri liče zidove za bagatelu

O BonusPlus ponudi i majstoru Peri već ste čitali, oni mogu zaista svašta učiniti za vaš dom;  odčepiti odvod, popraviti police, promijeniti žarulje… ali u ta dva sata ne mogu oličiti stan od 35 kvadrata. U biti, nitko to ne može učiniti, ali Grupnjak ima jedan odličan prijedlog  kako ubrzati radove!

Naime, u suradnji s D.L.F. interijerima Grupnjak nudi 52% popusta na ličenje 100m2 zidnih površina, uključujući i strop. Ponuda uključuje materijal, bijelu boju, gletanje sitnih neravnina i zaštitu namještaja. Ukoliko želite neku drugu boju morat ćete nadoplatiti ili je sami kupiti. Jedna osoba može kupiti do 3 kupona te ih spojiti da bi radnici obavili posao u cijelom stanu.

Bojanje zidova na prvi pogled izgleda jednostavno, pomaknemo namještaj, prekrijemo ga najlonskim vrećama i premažemo prvi sloj. Svi koji su se ikada okušali u ovom poslu znaju da to ne ide samo tako. Pokrivanje namještaja, priprema zidova, bojanje te na kraju i neizbježno čišćenje – sve su to radovi koji se mogu protegnuti na više dana ako ih rade amateri. A ako stvar prepustite u ruke stručnjaka oni će sve to obaviti i prije nego što trepnete, a rezultat će biti besprijekoran. Vaš će stan biti čist i uredan kakvim ste ga ostavili, samo osvježen novom bojom.

Ova ponuda se odnosi na Zagreb, Veliku Goricu, Samobor, Svetu Nedjelju i Zaprešić.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.