Grupnjak počeo nuditi grupne popuste i u Varaždinu!

grupnjak varazdin

Jedan od pionira grupne kupovine u Hrvatskoj Grupnjak.hr tijekom proteklog vremena svog online poslovanja imao je relativno zanimljive grupne ponude, u svakom slučaju znatno kvalitetnije i kreativnije od mnogih konkurenata. Pomalo provokativnom reklamnom kampanjom i agresivnim nastupom (jumbo plakati, facebook…) uspjeli su svoje grupne ponude i dobro prodavati.

Ipak, željeći se očito koncentrirati na svaki grad pojedinačno i prateći vlastite mogućnosti, svoju ponudu su do sada ograničavali isključivo na područje Zagreba. Danas su i službeno odlučili to promijeniti pa je Grupnjak tako od sada dostupan i na području Varaždina. U Varaždinu su svoj pohod započeli s wellness ponudom Scen Tao masaže u centru Amawa.

Varaždin tako postaje nakon Zagreba, Rijeke i Osijeka 4. po redu grad s najvećim brojem redovito objavljivanih grupnih popusta u Hrvatskoj što je svakako pohvalno posebice imajući u vidu ukupan broj stanovnika Varaždina.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>