Grupnjak pomaže da bolje spavate

Alergija je nepravilno funkcioniranje imunološkog sustava. Organizam alergične osobe burno reagira na alergene, tvari iz prirodnog okruženja koje inače nisu štetne.

Dok zdravim ljudima krevet predstavlja  konačan odmor od napornog dana, ljudima koji pate od alergija to može biti prava noćna mora. Obični madraci i posteljina nikada neće biti posve čisti od grinja i bakterija, koliko god ih mi pokušavali dobro očistiti.

Posteljina napravljena od probiotičkih vlakana može biti rješenje za sve vaše probleme! Naspavat ćete se i probuditi ujutro odmorni i spremni za uživanje u novom danu.  Ovaj proizvod napravljen je specijalno za ljude koji pate od alergija i astme. Uz pomoć probiotičkih bakterija u vlaknima posteljine sprječava se razvoj stafilokoknih bakterija koje izazivaju alergijske reakcije i napadaje astme.

Klikom na Grupnjak i na ponudu firme Pocreatio kupite svoju prvu probiotičku posteljinu Acti pro, podlogu za madrac dimenzija 90×200 i jastuk dimenzija 50×75 po 50% nižoj cijeni.

Da bi vam olakšali kupnju, proizvod je moguće kupiti na Amex i Diners do 6 rata.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>