Grupnjak, Povoljno.hr i TrebamTo donose nevjerojatne popuste na depilaciju IPL metodom

Sjećate li se scene u seriji “Seks i grad” u kojoj popularne četiri prijateljice raspravljaju o najefikasnijoj metodi zaštite od nepromišljenih avantura na jednu noć i jednoglasno zaključuju da su to – dlake! Desetak godina poslije snimanja serije, malo se toga promijenilo. Trendovi dlakavosti razlikuju se u odnosu na sredinu i vrijeme u kojem živimo. Sudeći po većini onoga što vidimo oko sebe, dlake još dugo, dugo neće biti u modi. Društvo danas kaže da koža mora biti besprijekorno glatka i bez dlaka, a na njoj ubijen svaki trag djelovanja muškog spolnog hormona koji i uzrokuje maljavost. U današnje doba depiliranje je postalo dio bontona, norma pristojnosti. Ne živciraju li Vas svi oni tretmani koje iznova i iznova morate ponavljati? Tako je naporno se svakodnevno brijati, kreme užasno smrde i njihova učinkovitost i nije nešto veća nego britvice, a depilaciju voskom i epilatorom je tako bolna. A da ne govorimo o uraslim dlačicama.
Jedino pravo rješenje kako se riješiti zauvijek dlakavosti, a i  problema uraslih dlaka je uklanjanje dlaka laserom. Do nedavno je laser bio pristupačan samo manjem dijelu populacije, no danas je svojim sve jeftinijim cijenama prihvatljiv široj javnosti. Tretman laserom rješenje je za sve koji žele brzo i bezbolno, doći do rezultata za koje specijalizirani saloni jamče da su trajni ili barem trajniji od svih drugih metoda. Stručnjaci upozoravaju da ukoliko je dlakavost uvjetovana hormonalnim poremećajem, bitno je prije početka tretmana napraviti pregled kod ginekologa i endokrinologa.
Kako bi tretmane trebalo raditi zimi jer je potrebno izbjegavati izlaganje suncu prije i nakon tretmana., ovo je idealno vrijeme za odabrati jednu od naših ponuda i riješiti se dlačica barem na mjestu gdje nas najviše živciraju . Prednost je lasera što se mogu tretirati sve površine, a pogodan je za uklanjanje dlačica i na licu, nogama, rukama i bikini zoni. Broj tretmana ovisi o tome koliko dugo su se dlake uklanjale  čupanjem te koliko su dlake tamne. Što je tamnija i deblja, prije će se riješiti problem dlakavosti. U idealnim uvjetima potrebno je od 1 do 3 tretmana, no najčešće je potrebno 3 do 6 tretmana.

Evo trenutnih ponuda za IPL epilacije.

Na Grupnjaku se nudi 85% popusta na tretmane IPL epilacije tijelo po iboru. Vaučer u vrijednosti od 2000 kn za 300 kn. Centar Revita Creator tretmane izvodi IPL Green Flash Exlusive aparatom Iska Medicala. Rok iskoristivosti kupona je 8 mjeseci, plativo Amexom i Dinersom do 6 rata. Centar za revitalizaciju i uljepšavanje Revita Creator se nalazi u Krapini.

Također na Grupnjaku je još jedna ponuda u Centru zdravlja i ljepote La Vita u kojem se krije aparat Intense Puls Light IPL. Ponuda se odnosi na vaučer u vrijesnoti 1500 kn za 345 kn. Možete kupiti maksimalno 4 kupona, 2 za sebe i 2 na poklon. Također plativo Amexom i Dinersom do 6 rata. Rok iskoristivosti kupona je do 31.02.2012. Za svaki idući tretman u salonu La Vita koji se nalazi u Jakušavečkoj u Zagrebu se odobrava 70% popusta.

Na povoljno.hr možete pronaći ponudu u centru za njegu tijela „Avera“ kupon u vrijednosti 2000 kn za 399 kn. Plativo Amexom na rate.Ovdje se dlačica možete riješiti pomoću IPL epilacije vrhunskim medicinskim aparatima TechnoLaser i Yperon L 900. Vlasnica ovog salona je prva počela u Zagrebu sa IPL epilacijom Rok iskoristivosti je 01.12.2011 u centru koji se nalazi u Kozari Boku.

Trenutno je još preostala jedna ponuda. Trebamto u suradnji s Centrom Bella donosi vaučer u vrijednosti 2000 kn za 400 kn. Moguća je nadoplata iznad vrijednosti vaučera s popustom od 80%. Rok iskoristivosti kupona je 15.06.2012., a kupon možete iskoristit u ulici Kneza Višeslava u Zagrebu.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.