Grupnom kupovinom do bogatih nagrada preko Mudre Kupovine, Totalno.hr i MegaPopusta

Igrate li nagradne igre? Mislite kako nemate sreće s nagradama pa niti ne igrate. E pa, krivi pristup. Sve dok ne počnete igrati, sigurno se niti neće Vaše ime pojaviti na popisu dobitnika. Možda je vrijeme da zaigrate i iznenadite se kako zapravo i nije teško nešto osvojiti ako često igrate.

A koje nagradne igre? Nekoliko njih je u tijeku na portalima za grupnu kupovinu pa stoga zašto ne kupovati i uživati, a uz to ponešto i osvojiti?!

Preko Mudre kupovine ćete možda imati priliku kupiti auto sa 50% popusta. Što trebate napraviti kako biste osvojili ovu nagradu?  Registrirati se na portalu Mudra kupovina, prijaviti se na newsletter, a onda i pozvati svoje prijatelje da se registriraju i prijave na newsletter. Vas 10 koji budete imali najviše prijatelja, bit ćete pozvani da sudjelujete u kupnji organiziranoj samo za Vas u točno određeno vrijeme. Onaj tko bude najbrži, automobil je njegov. Napomena: kod prijave prijatelji obavezno moraju ostaviti broj telefona ili mobitela za provjeru autentičnosti.Nagradna igra traje do 15.12.2011. Nemoj čekati, novi Fiat Bravo čeka samo tebe!

Drugu nagradnu igru donosi Totalno! U razdoblje između 1.10 i 1.11 trebate kupiti bilo koja tri kupona i ispuniti formular i imate priliku osvojiti iPad. Što više kupona kupite, veća je vjerojatnost da ćete baš Vi postati vlasnikom iPada.

Mega popust ima u tijeku dvije nagradne igre.
Prva nagradna igra se odnosi na sve Vas koji se prijavite na njihov newslettet. Svaki tjedan 3 e-maila osvajaju nagrade. Nagrade su kuponi za besplatno korištenje usluga restorana, hotela, škola stranih jezika, wellnesa, masaža, tretmana ljepote, koncerata, putovanja, sportskih događaja, kino predstava, kazališta i brojnih drugih djelatnosti…
U drugoj nagradnoj igri možete osvojiti 5.000 kuna. Kako bi sudjelovali u ovoj nagradnoj igri morate na svoj zid na facebooku objaviti link www.megapopust.hr i potrebno je obavjestiti na e-mail [email protected] da ste objavili link i sudjelujete u nagradnoj igri. Požurite jer ova nagradna igra završava 15.10.2011.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.