I Google nagradio SviPopusti.hr!

Svi popusti logo

Zahvaljujući svojim posjetiteljima i svim pametnim potrošačima koji na najbolji način koriste prednosti grupne kupovine i velikih popusta koje ona pruža i u Hrvatskoj, Svi Popusti portal i dalje bilježi nezaustavljiv rast posjećenosti te je u kratkom vremenu (od svega 3 mjeseca) postao središnje mjesto za usporedni pregled svih grupnih popusta u Hrvatskoj na jednom mjestu.

SviPopusti.hr osim svojim posjetiteljima znatnu korist donosi naravno i vlasnicima portala za grupnu kupovinu čije povratne informaciju su izuzetno pozitivne i koji nam redom javljaju da je upravo portal SviPopusti.hr najvažniji i najveći izvor i generator posjeta njihovih portala za grupnu kupovinu.

U skladu s time odnosno zbog velikog porasta posjećenosti bili smo primorani dodatno optimizirati naše algoritme i povećati kapacitete servera na kojima se web stranice nalaze.

Prepoznavši vrijednost i pouzdanost našeg portala te izraziti trend rasta popularnosti, najveći svjetski web pretraživač Google honorirao je SviPopusti.hr na način da je pružio mogućnost neposrednog otvaranja podstranica portala s google.com rezultata pretrage (tzv. Google Sitelinks opcija) bez obzira upišete li pojmove ‘Svi Popusti’, ‘SviPopusti’ ili pak ‘SviPopusti.hr’.

Osim toga Google je uvrstio SviPopusti.hr na prvo mjesto odnosno među prve rezultate vaših pretraga za čitav niz pojmova vezanih uz grupnu kupovinu. Na prvoj poziciji Google-a naš portal će vas tako dočekati ukoliko primjerice jednostavno upišete i vrlo tražen pojam “POPUSTI” što vam potom omogućuje brz, pouzdan i siguran način dolaska do pregleda svih grupnih popusta na jednom mjestu.

SviPopusti.hr će vam i dalje donositi najbolje grupne ponude sa svih portala za grupnu kupovinu, ali vam priprema i niz novih iznimno praktičnih i vrlo korisnih usluga koje još ne postoje u Hrvatskoj i čiju ćete korisnost i isplativost moći istestirati i sami vrlo brzo. U pripremi su i znatna poboljšanja postojećih usluga portala kako bi vam surfanje i pregled grupnih ponuda na bili još jednostavniji, praktičniji i oku ugodniji.

Hvala na posjeti!

Josip Filipović
glavni urednik

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>