I kod liječnika s kuponom za grupni popust!

Zdravlje je najvažnije sačuvati, a često nismo ni svjesni koliko ga je lako izgubiti. Zbog svoje prirode, neka istraživanja kažu, žene češće oboljevaju od bolesti reproduktivnog sustava nego pripadnici suprotnog spola. Stoga smo za vas odlučili izdvojiti nekoliko ponuda za liječničke preglede koje bi trebala proći svaka žena.

Ponuda dana donosi popust na kolposkopiju, pregled vrata materice i vagine pod specijalnim mikroskopom za samo 209 kuna. Radi se o proširenom ginekološkom pregledu koji omogućava ginekologu da puno jasnije analizira površinu vrata materice i zidove vagine te uoči eventualne sumnjive promjene.

Od samog spomena riječi “rak” ledi nam se krv u žilama. No, moramo biti svjesni da samo i jedino mi možemo odlučivati o svome zdravlju. Nemojte biti dio crne statistike i otiđite na ultrazvuk dojke i štitnjače. Uz ovaj grupni popust to možete učiniti za svega 219 kuna.

Veliki problem modernog načina života problem je s reprodukcijom. U Hrvatskoj svaki peti par pati od neke vrste problema kod začeća, a jedan od glavnih uzroka neplodnosti je neprohodnost jajnika. Za 1749 kuna to može provjeriti doc.dr.sc. Ivan Fistonić metodom histerosalpingografije koja omogućuje vizualno promatranje prolaza kontrasta kroz maternicu i jajovode

Jedna stara poslovica kaže: “Mnogi ljudi izgube zdravlje da bi stekli bogatstvo, a zatim izgube bogatstvo da bi vratili zdravlje”. Svipopusti.hr pobrinuli su se da zdravlje više ne bude luksuz.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.