I u kazalište s grupnim popustima!

Postati netko drugi na neko vrijeme, u potpunosti se uživjeti u ulogu druge osobe i živjeti njezinim životom – mogućnost je to koju imaju rijetki – djeca u igri, maškare ili pak kazališni ili televizijski glumci.

Ovi posljednji da bi se u potpunosti ostvarili trebaju publiku koja će podržati ili kritizirati njihov rad.

U vrijeme kad novca za vlastite užitke poput odlaska u kazalište ima premalo, popusti na kupnju ulaznica itekako dobro dođu. Baš zato SviPopusti.hr izdvajaju nekoliko atraktivnih kazališnih predstava koje možete pogledati bez previše potrošenog novca.

Predstavu Plemena u teatru Exit danas u 20 sati možete pogledati za 45 kuna. Radi se o nagrađivanoj priči  o obitelji koja se pretjerano ili možda samo   na pogrešan način brine za gluhog sina,  koji unatoč hendikepu postaje   uspješni član,  ne samo obitelji, već i društva.

Glumice i to igraju u kazalištu Knap s posebnom cijenom ulaznice od 40 kuna. Predstava će igrati 8. ožujka u 20 sati, a ova duhovita priča o nezaposlenim, mladim, entuzijastičnim glumicama koje pričaju intimnu priču o sjaju i bijedi glumačkoga posla jednostavno će vas oduševiti.

This Casting teatra Rugatino, interaktivna predstava o povampirenom reality showu koji svoje potencijalne voditeljice gurne preko ruba oduševila je i publiku i kritiku. Predstavu možete pogledati 12. ožujka u 20 sati u Lisinkom za samo 40 kuna.

U istoj dvorani 13.3. u 20 sati pogledajte djelo Mani Gotovac nastalo po uzoru na njezine autobiografske romane. “Pričaj mi o Gorkome” govori o ljubavi dvoje ljudi koji su 30 godina živjeli jedno za drugo, a samo tri proveli zajedno.

Sve nadolazeće popuste na kazališne predstave možete pratiti ovdje, a izlike za neodlazak u kazalište više nema 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.