Imamo plan za tmuran dan!

Jedva ste dočekali slobodan dan, isplanirali ste roštilj, aktivnosti na otvorenom, cjelodnevni izlet? A onda ste se probudili i dočekao vas je oblačan, tmuran i kišovit dan. No, nije vrijeme za očajavanje, svipopusti.hr imaju plan kako najbolje iskoristiti ovaj slobodan četvrtak!

Odlučite se za opuštajuću masažu ili wellness! Naime, masaža je jedna od najboljih i najjednostavnijih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti organizma. Dobra i kvalitetna masaža liječi glavobolje, umor, stres, bolove u mišićima… Stoga odaberite onu koja nabolje odgovara vašim potrebama.

U središtu Zagreba odlučite se za wellness dan. Ova ponuda uključuje City Relax masažu i dva sata korištenja spa oaze, bazena i saune.

Za samo 99 kuna možete birati između klasične i aroma masaže. Obje traju po 60 minuta, a vi birate na koji dio tijela želite da vaša maserka ili maser stave naglasak.

Otkloniti napetost možete i za 129 kuna odabirom između posebne Anti-stres masaža (spoj nekoliko različitih ručnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mješavinom esencijalnih ulja) ili masaže vrućim kamenom koje polagano otpušta toplinu tijekom masaže.

Ukoliko tragate za jeftinom, ali učinkovitom i dugotrajnom terapijom odlučite se za refleksoterapiju, masažu stopala. Prema refleksologiji stanje našeg tijela u potpunosti se očituje u stopalima, stoga prepustite se u ruke stručnjaka i to za samo 49 kuna!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.