IPL metoda trajnog uklanjanja dlačica lako pristupačna na grupnim popustima

Nepoželjna dlaka veliki je estetski problem kojem se dodaje medicinski, kulturni i socijalni značaj. Od davnina ljudi „vode rat“ protiv nepoželjnih dlačica raznim metodama, od britvice, krema, epilatora, voska i drugih pripravaka koji su ili bolni ili daju vrlo kratak učinak. Većina pripravaka ima neugodne nuspojave ili urastanje dlačica. Zato je i nastala potreba za novom metodom koja će biti efikasna, bezbolna, dugotrajna  i bez negativnih posljedica. Kao takva, nastala je laserska metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica. Postoji  već dugo vremena no prije je svojom cijenom bila rezervirana samo za manju skupinu ljudi. Zahvaljujući grupnim kupovinama, danas više nije tako. Unatrag dvije, tri godine se svakodnevno na portalima grupnih popusta nude ponude koje su i više nego prihvatljive za svačiji džep što je vidljivo iz uspješnosti prodaje.

Na trenutnim ponudama grupne kupovine za lasersko uklanjanje dlačica, cijene su snižene čak i do 94%. Ponude su raznovrsne i prilagođene potrebama korisnika. Tako trenutno Ponuda Dana ima tri različite ponude istog salona, Mexico Sun koji se nalazi na Kaptolu.
Prva ponuda nudi trajno uklanjanje dlačica dijela tijela po izboru za 345 kn u vrijednosti 3.500 kn, druga ponuda se odnosi na IPL pazuha ili bikini zone- tri tretmana za 180 kn u vrijednosti  1.800 kn, a treća ponuda je namijenjena muškarcima i nudi uklanjanje dlačica IPL metodom za 479 kn u vrijednosti 5.400 kn. Također,  Ponuda Dana vodi vas i u Beauty centar NS Design na Srebrnjaku u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga u kojem možete napraviti IPL brazilku, 4 tretmana za samo 199 kn.

Za koju god od navedenih ponuda se odlučili, popust i ušteda su veliki i sigurno neće pogriješiti.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.