Istražite neotkriveno uz grupne popuste – kontinentalni turizam sve popularniji!

Da Hrvatska ima lijepu obalu, čisto more i predivne otoke zna cijeli svijet. No, ono što je još nepoznato i većini Hrvata su prirodne ljepote kontinentalne Hrvatske. SviPopusti.hr donose niz ponuda za grupnu kupovinu različitih izleta diljem kontinenta, što može biti još jedan poticaj više da upoznate svoju zemlju.

Idiličan odmor u autohtonoj drvenoj kući u Gorskom Kotaru nudi Ponuda dana. Okružena šumom, kuća Bruno idealna je prilika za bijeg od gradske vreve i uživanje u svježem zraku i miru koje samo selo može pružiti. Možete rezervirati dva, četiri ili sedam noćenja, a pritom štedite 50%.

Za manje novca, ali ne i manje zabave, možete si priuštiti noćenje u seoskom domaćinstvu Santo, smještenom u Velikoj Pisanici kraj Bjelovara. Isprobajte domaće specijalitete, družite se s jelenima i srnama, osedlajte konja i istražite prirodu. Sve to omogućuje Ponuda dana za samo 149 kuna.

kontinentalna Hrvatska

Ukoliko svoj odmor ne možete zamisliti bez plivanja, pa barem u bazenu, onda su Apartmani Majer smješteni u blizini Termi Tuhelj idealna opcija za vas! Uz popust od 50% priuštite si tri noćenja u srcu Hrvatskog Zagorja te svoje vrijeme ispunite sadržajima u skladu sa svojim željama.

Svakog dana naš portal donosi niz novih ponuda za putovanja diljem Hrvatske, ali i za inozemstvo. Stoga, ako planirate putovanje, prva adresa na koju morate svratiti su SviPopusti.hr.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.