Izradite fotografije i oživite uspomene!

Dugo niste izradili fotografije? Tehnologija je otišla daleko, ali i dalje će se uspomene bolje očuvati ukoliko izradite fotografije i ne oslonite se samo na pretpostavku da ćete svakih godinu, dvije otvoriti datoteku s fotografijama koje će vas vratiti u prošlost i podsjetiti vas na dirljive trenutke i smiješne zgode. Nemojte žaliti zbog pokvarenih računala, izgubljenih mobitela, usb-ova  i tako „odlepršalih“ podataka i fotografija. S vremena na vrijeme se sjetite izraditi najljepše i vama najbitnije fotografije.

Lijepo je oživjeti uspomene i fotografija će uvijek biti dobar poklon za sve prilike. Vama je danas zanimljivo vidjeti kako su baka i djed izgledali u mladosti. Ne zaboravite da će to isto biti zanimjivo i vašim unucima, praunucima. Sjećanja najlakše raznježe, nasmiju, čude. Ako se slažete s bilo kojom od tih tvrdnji, svipopusti donose ponude koje će vas zanimati.

Trenutno je na nekoliko portala za grupnu kupovinu ponuda za izradu fotografija. Šalji dalje donosi ponudu u kojoj možete izraditi 50 fotografija dimenzije10x15 cm unutar sat vremena za samo 55 kn. Ta ponuda se odnosi na na studio Škljoc koji se nalazi u samom centru Zagrebu gdje trenutno imaju akcijsku ponudu izrade šest fotografija za osobne dokumente za samo 25 kn.

Ukoliko vam Zagreb nije usput, povoljno.hr donosi sličnu ponudu s uključenom dostavom na kućnu adresu. Mailom, na cd-u, dvd-u pošaljite fotografije koje želite izraditi i izrađene fotografije stižu na željenu adresu.

Ponuda Dana ima ponudu za izradu većih fotografija. 10 fotografija dimenzija30x40 cm za 99 kn umjesto 250 kn.

Poklonite uspomene, a još zanimljivih ponuda potražite na svipopusti.hr.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.