Jedite kvalitetno i jeftino uz grupne popuste!

Gladni ste? Dosta vam je članaka o zdravom životu i zdravoj prehrani. I ribe na lešo i kuhane blitve vam je preko glave. Maštate o jednom slasnom i masnom obroku! Ćevapčiće? Ili burek? Grupni popusti pobrinuli su se da Zagrepčani ne ostanu gladni!

Grupni.hr nudi dvije porcije ćevapa i 2 porcije jetrica s lepinjom za samo 50 kuna! Pečenjara Jelsa na Dolcu hrani svoje sumještane već više od petnaest godina, te je postala mjesto koje se mora posjetiti.

Ponuda Dana i restoran Marinero nahranit će čak četiri osobe za samo 85 kuna. Na njihovom meniju je duvanjski burek ispod peke, za ručak ili večeru. Duvanjski burek radi se od svinjske vratine i krumpira i  domaćeg tijesta.

Za obe ponude nužno se prethodno najaviti telefonom.

Kako u cijenu konzumacije hrane nisu uključena pića spominjemo i ponudu portala Grupni.hr. Po dvostruko nižoj cijeni, za 65 kuna kupite paket od 6 komada aromatizirane ili obične vode Costella pakirane po 1,5 litara ili 12 komada pakiranih po pola litre. Costella voda puni se u Sloveniji, na izvoru Kostel. Birajte između okusa limete i patuljaste naranče, nara i brusnice, kupine, borovnice i šumske jagode te okusa breskve.

Potičite suradnju u regiji, probajte bosanske specijalitete na hrvatski način te se osvježite slovenskom vodom!

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.