Jedrenje i ljetno tulumarenje uz Kolektivu i Sailing.hr!

Sredina je srpnja, a vi još ne znate gdje ćete ljetovati? U biti, znate da se želite ludo zabaviti i posjetiti sve partijanerske destinacije na Jadranu. Ali, ne biste se željeli odreći ni brčkanja u kristalno čistom moru i uživanja na skrovitim plažama pomalo divljih otoka? Samo, kako  sve to izvesti?

Kolektiva i agencija Sailing.hr znaju!  Za 3219 kuna ukrcajte se na jedrilicu i putujte Jadranom od 30. srpnja do 6. kolovoza. Okupite ekipicu ili se uputite sami, jer na brodu raspoloženih ljudi sigurno ima.

U jednoj jedrilici može putovati  od 8 do 12 ljudi, ali ne brinite, zajedno plovi i zabavlja se cijela mala flota od desetak party jedrilica. Iz Splita se kreće na Šoltu, pa na Hvar, Vis, Biševo, Komižu, Paklene otoke i ponovno u Split. Osim na brodu s vlastitim DJ-om možete se zabavljati u gradovima u koje pristajete ili se jednostavno kupati i uživati u moru.

Spakirajte kupaći kostim, otvorene cipele, kremu s visokim faktorom, dobro raspoloženje i nikako ne zaboravite široki osmijeh!

Nemojte propustiti ovu priliku, po dvostruko nižoj cijeni osigurajte si provod života!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>