Zaista jeftina trajna depilacija: Kupi me vas zauvijek rješava dlačica za 180 kuna

Kupi me u suradnji s kozmetičkim salonom Mirja u Osijeku donosi 55% popusta na tretman trajnog uklanjanja dlačica. Naime, za samo 180 kuna, umjesto 400 kuna priuštite si IPL tretman i recite dlačicama: “Zbogom”¨!

Ovo je metoda uklanjanja dlačica bez boli ili ikakvih nuspojava. A postupak izgleda ovako: područje koje se tretira potrebno je obrijati i dobro očistiti od ostataka brijanja, potom se nanosi optički gel. Uređaj L600 emitira pulsno svjetlo koje ciljano djeluje na melanin, pigment koji dlačicama daje njihovu boju. Otprilike deset do dvadeset dana nakon prvog tretmana može se dobiti dojam da dlačice nastavljaju rasti. To je normalno. No dlačice ne rastu već zapravo tada otpadaju. Trajanje usluge je između 15 i 40 minuta.

Tretirana površina će kroz određeni period ostati bez dlačica. U tijeku cjelokupnog postupka dlačice će rasti sve sporije i postajat će sve tanje i svjetlije, a učestalost tretmana ovisi o individualnim karakteristikama svakog pojedinca. Uklanjane dlačica nikad nije 100% nakon samo jednog tretmana i može se pojaviti potreba za povremenim ponavljanjem, tzv. održavanjem.

Tijekom tretmana, može se pojaviti osjećaj laganog peckanja ili topline. Osjećaj topline može (rijetko) potrajati i nekoliko sati. U nekom slučajevima, također se može javiti privremeni lagano crvenilo i/ili lagane otekline u korijenima dlačice (slično narančinoj kori). To brzo nestaje. Koža također sadržava melanin, zato je neophodno da koža prije tretmana nije previše pigmentirana (preplanuli osunčani ten, tamna ili smeđa koža).

Ako se pažljivo slijede upute i tretman provodi stručna osoba, neželjenih posljedica nema, također ni opekotina.

I kao šećer na kraju, još jedna dobra vijest. Kozmetički salon Mirja daje i 40% popusta na bilo koji drugi tretman koji odaberete, prilikom sljedećeg prvog dolaska nakon iskorištenja kupona u potpunosti. Požurite…

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.