Jeftina vrhunska klopa! Dobar tek :)

Hrana nije samo potreba, nego užitak do kojeg možemo stići s relativno malo truda. Dobar i kvalitetan obrok, osim što će nam stvoriti trenutačnu ugodu, okrijepiti nas i dati snage za nastavak dana,  može biti vrhunski doživljaj i iskustvo za pamćenje.

Svipopusti.hr znaju gdje si za malo novca možete priuštiti gozbu koju ćete se dugo sjećati. One hrabrije  vodimo na orijentalnu kuhinju u prvi arapski restoran u Zagrebu.  Tako si s popustom od 50% možete priuštiti tri hladna ili topla predjela po izboru te ostvariti još 25% popusta na glavno jelo.

Ljubitelji meksičke kuhinje mogu se gostiti za samo  139 kuna. Ova ponuda uključuje dva topla ili hladna predjela, meksičku platu za dvoje (2 umaka i 6 tortilja) te dva voćna kupa sa sladoledom.

Oni navikli na uobičajeniju, ali ništa manje dobru kuhinju uživat će u zagrebačkom odresku, šampinjonima, juhu, salati i palačinkama ili u punjenoj pljeskavici, pomfritu i salati s popustom od 54%, što znači da si cijeli ručak za dvije osobe možete priuštiti za samo 49 ili 95 kuna (ovisno o meniju).

Urnebesna plata rezervirana je za najhrabrije društvo! Naime 4 osobe za samo 99 kuna mogu si priuštiti platu sastavljen u od 8 ćevapa, dvije vratine, punjenih pilećih prsa omotanih špekom, punjene pljeskavice i priloge.

Za kraj smo ostavili poslasticu u kojoj svi tu i tamo volimo zgriješiti – za samo 35 kuna možete si priuštiti čak dvije velike pizze po vašem izboru!

Ostale ponude jeftine, a dobre hrane  možete ovdje! Dobar tek!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.