Jeftini odmor prije godišnjeg odmora!

Ova vrućina i godišnji odmor koji još nije ni na vidiku inspirirala nas je da nađemo alternativne načine rashlađivanja.  Pronašli smo nekoliko jednodnevnih i vikend ponuda koji vam mogu pomoći da lakše dočekate godišnji odmor .

Povoljno.hr nudi vam dva jednodnevna izleta za 219 kuna. 22. 6. autobus kreće za Rovinj, gdje nakon razgledavanja stare gradske jezgre u pratnji vodiča slijedi slobodno vrijeme za kupanje ili aktivnosti po vlastitom izboru. Već tjedan dana nakon toga izlet možete ponoviti, ali na drugoj lokaciji, Lovranu.  Ponuda uključuje prijevoz turističkim autobusom, turističkog vodiča i troškove osiguranja te vrijedi za jednu osobu.

Za 384 kune uživajte tri dana u apartmanima Majer smještenim 10 minuta hoda od Termi Tuhelj.  Ponuda vrijedi za  dvije osobe, a uključuje dva noćenja u apartmanima s vlastitom kuhinjom.

Samo četrdesetak kilometara od Zagreba u slovenskom Čateškom dvorcu, hotelu s četiri zvjezdice, provedite tri dana s popustom od  46%. U cijenu su uključena dva noćenja s polupansionom, jednodnevna karta za Terme Čatež za dvije osobe, korištenje saune i interneta, piće dobrodošlice…

Ostale ponude pogledajte na svipopusti.hr, opcija putovanja i smještaj.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.