Jesenski izleti s popustom

Pregledajte što se nudi od jesenskih izleta s organiziranom prijevozom! Posjetite Graz, Veneciju, Plitvička jezera, zafeštajte na Martinju, odite na jednodnevan shopping, uživajte u poslasticama tvornice čokolade, relaksirajte se uz more ili zabavite u glavnom gradu! Imamo super popuste za vas!

Otkrijte jesenske čari grada Zagreba uz ponudu koja uključuje 1 noćenje s doručkom za dvije osobe u The Movie Hotelu. Cijena s popustom iznosi 299 kn, a kupon je iskoristiv do 30.11.2018.

Posjetite Veneciju i čarobne otoke lagune Murano i Burano! Izlet ćete platiti samo 209 kn u ovoj ponudi, a datumi polaska su 20.10. i 3.11.

Kamo u subotu 17. studenog? U Italiju u obilazak špilje Grotta Gigante, najveće turističke špilje, a zatim na shopping i u obilazak Trsta! Cijena izleta iznosi 169 kn!

Prekrasni Dunav i Budimpešta u jesenskom ruhu osvajaju svakog! Dvodnevni izlet autobusom u 2 termina, uz prijevoz autobusom i smještaj u hotelu 4*, platit ćete 419 kn!

Otkrijte ljepote “rimske” Italije! Jednodnevni izlet Akvileji, Gradu i dvorcu Duino! Datum polaska je 13.10.18., a cijena samo 179 kuna po osobi!

Smjestite se na 2 dana i 1 noć u ECO kući na imanju Šklauc u Sloveniji! U cijenu je uključen buffet doručak  i terasa za sunčanje, za dvoje, po super cijeni od 762 kn!

Provedite nezaboravno Martinje u Termama Sveti Martin! Ponuda uključuje 1 noć s polupansionom za dvoje uzz Martinski Party, večeru u restoranu, krštenje vina i taburaše. Cijena zlatnog paketa koji uključuje i izlet na farmu jelena iznosi 1099 kn!

Doživite očaravajuću ljepotu jezerskih vrtova NP Plitvice, povezanih slapovima. Ova ponuda ne uključuje organizirani prijevoz, a 1 noćenje za dvoje u moderno uređenim sobama platit ćete svega 325 kn!

Željni ste smijeha zabave i čarobnih doživljaja? Tu je 1-dnevni izlet u 4 termina, koji se ne propušta – Gardaland i Magic Halloween! Cijena izleta iznosi 229 kn po osobi!

Mljaaac, pravi izlet za ljubitelje čokolade! Jednodnevni izlet na čokoladnu avanturu u tvornicu Zotter i posjet prekrasnom Grazu u ovoj ponudi platit ćete samo 169 kn!

Brojne druge ponude s popustima na jesenske izlete, odmore i putovanja provjerite na portalu Svi Popusti!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.