Pokrenuta još 2 nova portala za grupnu kupovinu: Ekupon.hr i SuperPrilika.hr

Grupna kupovina u Hrvatskoj, a posebice u Zagrebu, i u novoj 2012. godini ne odaje znakove posustajanja. Strelovitom rastu popularnosti i razvoju tržišta grupne kupnje svjedoči i pokretanje nova 2 portala; Ekupon.hr i SuperPrilika.hr.

Ekupon je portal koji se za sada usredotočio uglavnom na pokrivanje područja Zagreba grupnim popustima. E kupon je krenuo sa čitavim nizom šarolikih i dosta atraktivnih grupnih ponuda pa vjerujemo da će svatko od vas pronaći i ovdje nešto zanimljivo za sebe i svoje bližnje posebice sada u sezoni velikih rasprodaja.

Super prilika pak nam dolazi iz Slavonskog Broda i odlučila je izdići se iz konkurencije orijentirajući se prije svega na tržište Slavonije odnosno Slavonskom Brodu i Osijeku te okolici ta dva velika slavonska grada, ali i nudeći pojedine grupne ponude odnosno proizvode za šire područje zemlje, naravno uz mogućnost dostave. Super Prilika je do sada prva ponudila lampione na grupnom popustu po zaista iznimno povoljnoj cijeni.

Uz ova dva portala broj aktivnih portala za grupnu kupovinu u Hrvatskoj se opasno približio brojci 50! Ovakav razvoj događaja odnosno boom grupne kupovine u Hrvatskoj ni najveći optimisti nisu mogli predvidjeti. Zagreb je tako, bez sumnje, kada je riječ o grupnoj kupovini postao grad s daleko najviše aktivnih grupnih popusta u jugoistočnoj Europi, a prema podacima s američkog ekvivalenta SviPopusti.hr – portala Yipit, broj aktivnih grupnih ponuda u Zagrebu često je veći od broja dnevno objavljenih grupnih popusta u New Yorku! To nam je garancija da će ovaj novi segment hrvatske ekonomije biti vrlo zanimljivo pratiti, usprkos receciji i svim nedaćama koje nam je sa sobom donijela.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>