Kasna sezona – popusti na ljetovanje u rujnu

Ako želite odmor provesti na kraju sezone, kada su gužve manje, ima više mjesta na plažama te mira za opuštanje, provjerite ponude koje smo pripremili za vas! Izaberite idealnu destinaciju i ponudu za ljetovanje u rujnu!

Provedite rujan u Malinskoj na predivnom Krku! Pobjegnite od svakodnevnice na 2, 5 ili 7 noćenja za dvoje u sobama ili apartmanima već od 329 kn! Kupon vrijedi od 01.09. do 20.09.!

Što kažete na kraj ljeta uz netaknutu prirodu, more i mediteransku klimu Tisna? Odmor na 5 dana uz 4 noćenja s doručkom za dvoje i djecu do 7 godina gratis u hotelu Plava Laguna platit ćete samo 1629 kn!

Kraj ljeta provedite u novootvorenom hotelu Joel 4* Dejana Lovrena u Novalji! 3 dana/2 noćenja s bogatim doručkom za 2 ili 4 osobe uz sunčalište i bazen s panoramskim pogledom od 2799kn!

Wellness & Spa kraj ljeta u Malinskoj! Čari Krka na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Junior Suite-u Blue Waves Resorta uz 1x Spa dan 120 min/osobi za samo 2399kn!

Rujan provedite na predivnom Pagu uz boravak u Deluxe Villi No. 10 na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje uz korištenje vanjskog jacuzzija po cijeni već od 899 kn!

Iskusite kraj ljeta na prekrasnom otoku Rabu! Odmor na 2, 3 ili 5 noćenja u apartmanima Barbat Rab za 2 osobe u ovoj ponudi ima cijenu već od 339 kn!

Kako provesti završetak ljeta? U mediteranskom ugođaju Dramlja u blizini same plaže na 3 dana/2 noćenja u apartmanima Lux Dodo za 4 do 5 osoba uz besplatan parking, samo 999 kn!

Ovog rujna okružite se slikovitim uvalama Biograda na Moru i pronađite svoj savršen kutak za odmor! Izaberite 2, 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Hygge već od 899 kn!

Završite ljeto bijegom od gradske vreve i okružite se tirkiznim bojama Selca! Predah uz kristalno more na 3 dana/2 noćenja s bogatim polupansionom za dvoje u ugodnom hotelu Selce za samo 1199 kn!

Kraj ljeta začinite elegancijom, šarmom i luksuzom u srcu Makarske rivijere! 3 dana/2 noćenja s all inclusive uslugom za dvoje u Sensimar Makarska Resortu ili Adriatic Beach Resortu već od 1599 kn!

Brojne druge popuste na putovanja, odmore i izlete potražite na portalu Svi Popusti!

This entry was posted in Ostalo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.