Katana donosi masažu cijelog tijela za samo 59 kuna

Ima li nešto ljepše, nego leći na zagrijani stol, u ugodnoj prostoriji s prigušenim svjetlima, tihom umirujućom glazbom i prepustiti se toplim rukama masera?!

Danas život zaista nije lagan. Svakodnevan stres i umor kojima smo izloženi možete razbiti i otjerati ih tamo od kuda su došli ovom ponudom koja dolazi s portala Katana, a u suradnji sa Studiom IN, Zagreb.

Ponuda se odnosi na masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta za samo 59, umjesto 120 kuna. Riješite se podmukle boli u leđima, smanjite krvni tlak, konačno se probudite i legnite bez glavobolje… Znanstveno je dokazano da masaža ublažava depresivna i ostala tjeskobna stanja.

Masaža tijela je najstariji i najjednostavniji oblik liječenja. Svoju najveću vrijednost poprima onda kada ovu plemenitu tehniku izvodi ljudsko biće. Iskusan i pravilan pokret ruke opušta napetost mišičnog tkiva te time iz tijela odlazi i bol. Masažom se deblokira miogeloze – nakupine mliječne kiseline, ta mijesta su bolna, ali potrebno ih je ukloniti. One jesu razlog loše cirkulacije, oslabljenog vida, glavobolje i dr. Masažom te dijelove tijela iznova integriramo u cijelinu i time postižemo pozitivnu sliku o sebi.

Prema nekim teorijama, masaža potiče parasim – patetički živčani sustav i stimulira proizvodnju hormona sreće, endorfina i serotonina. No nemojte se začuditi ako se odmah ne osjećate kao da ste pojeli veliku čokoladu s lješnjacima. Bol je očekivana reakcija nakon dobre masaže. Zar ste stvarno mislili da godine zanemarivanja neće doći na naplatu!? Već sljedeći put masaža će biti mnogo ugodnija.

Idealno bi bilo na masažu tijela dolaziti 2 do 3 puta mjesečno, ne toliko radi razbijanja bolnih nakupina (miogiloze), već zbog samog otklanjanja stresa.

Poklonite svome tijelu malo pažnje i ljubavi, jer vaše je tijelo hram vaše duše!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.