Kikiriki daje 76% popusta na Swobb sprej za peglanje

Peglanje je mnogima jedan od najomraženijih kućanskih poslova. Ako i vi spadate u ovu skupinu ljudi te bi najrađe radili nešto drugo nego trošili svoje vrijeme i energiju na peglanje, donosimo rješenje za vas.

Od sada možete zaboraviti na peglanje košulja, majica, zavjesa i ostalih zgužvancija uz ponudu koja dolazi s portala Kikiriki. Naime, za samo 19, umjesto 79 kuna kupite Swobb sprej za peglanje, pošpricajte po materijalima i nabori će postati izglađeni. Prije upotrebe proizvoda odjeću stavite na vješalicu ili na ravnu površinu. Odjeću je potrebno poprskati pri razmaku od 20 cm. Nakon što je odjeća poprskana, razvucite ju i između 10 i 20 minuta odjeća će biti ispeglana. Swobb sprej idealan je za putovanja ili na odmoru.

Jedna osoba može kupiti najviše pet proizvoda. Dostava proizvoda na vašu adresu je deset dana nakon završetka akcije, a cijena dostave iznosi 25 kuna.

Swobb je proizvod nastao  na 100% prirodnoj bazi vodeći računa o svim standardima ekologije kako biste mogli imati uvijek ispeglane hlače, majice, košulje, zavjese, stolnjake, a da se pri tome ne morate znojiti i gubiti vrijeme peglajući.

Proizvod je proizveden u Europskoj uniji i zadovoljava najvišim standardima.

Vaše rublje može biti lijepo ravno i svježe, a da pri tome niste niti vidjeli peglu. Iskoristite ovu ponudu i uvjerite se sami!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Kikiriki daje 76% popusta na Swobb sprej za peglanje

 1. jelena says:

  radujem se silnim popustima…svaka vam čast…:))))

  • Miroslav Marjanović says:

   Kako bih kupio swobb? Treba mi za mažoretkinje oko 2 tisuće komada

   • zdenko says:

    Gospodine Marijanović možete me kontaktirati na mail [email protected] ili na facebook stranici zdenko knežević osijek.
    Moguća je vaša narudžba po dogovoru, i sa određenim popustom…. Lijepi pozdrav!

   • stjepan says:

    Poštovani, obratite se na gornji mail i sve ćemo dogovoriti, još ako ste u Zagrebu biti će i lakše, ali nije nikakova zapreka, osobno ćemo Vam dostaviti. Lijep pozdrav, Stjepan

 2. Josipa says:

  Poštovani,

  ova je ponuda bila aktivna 2011. godine, tako da Vam nažalost ne možemo pomoći…

  LP, Svipopusti.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.