Kolektiva omogućava brazilsko feniranje za samo 499 kuna

Ovoga puta Kolektiva surađuje s frizerskim salonom GT te vam donosi mogućnost kupnje kupona za brazilsko feniranje za samo 499 kuna, umjesto 1.500 kuna. Dakle, uštedite 67% i poklonite si savršenu frizuru i zdravu kosu.

Brazilsko feniranje, koje se naziva i tretman keratinom, traje oko sat i pol, ovisno o dužini kose. Samom tretmanu uvijek prethodi savjetovanje s frizerom – pregled kose i preporuke za njegu u skladu sa stanjem kose. Potom slijedi pranje posebnim šamponom bez sulfata i nakon toga djelomično sušenje. Središnji dio tretmana je nanošenje proizvoda s keratinom, proteinom koji se inače nalazi u našoj kosi, a na ovaj način stvara zaštitni proteinski sloj oko srži vlasi te popravlja stanje kose. Nakon toga slijedi feniranje i kao zadnja faza peglanje, kako bi se izravnale kovrče. Ako ne želite imati ravnu kosu, na ovaj tretman možete ići i samo kao njega i preskače se zadnja faza peglanja – klijenticu se isfenira po želji. U svakom slučaju, krajni rezultat je glatka, čvrsta i zdrava kosa u dobrom stanju i blistavog sjaja. Rezultati tretmana vidljivi su odmah, a općenito se preporučuje ponoviti ga nakon 16 tjedana, iako se radi veće efikasnosti, a ovisno o stanju kose, prema preporuci frizera može ponoviti i ranije. Nakon tretmana kosu se ne smije prati iduća 72 sata, a želite li ravniju kosu, potrebno ju je naredna tri dana prepeglavati peglom. Za dugotrajno zadržavanje keratina u kosi, najbolje ju je održavati preporučenim preparatima, odnosno barem šamponima bez sulfata. Ne preporučuje se močenje kose u bazenu ili moru, jer klor i slana voda neutraliziraju djelovanje tretmana. Kosu ne bi trebalo bojati tijekom 14 dana nakon nanošenja keratina.

Tretman je bezopasan za sve tipove kose, kovrčave, ravne, tanke, oštećene, bojane, a najbolji rezultati vidljivi su na izrazito oštećenoj i tretiranoj kosi. Nakon brazilskog feniranja kosu možete bez problema prati i sušiti, a za blistavu frizuru bit će vam dovoljan običan fen i svega nekoliko minuta.

Samo zdrava kosa je lijepa kosa!


This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.