Kolektiva omogućava kupnju originalne EQUA bočice za vodu i napitke za samo 45 kuna!

Eleganta boca EQUA, proizvedena iz ekološki besprijekornog i kvalitetnog materijala Eastman Tritana, sada vam je dostupna, uz malu pomoć Kolektive, po cijeni od svega 45, umjesto 90 kuna.

EQUA je boca za vodu, primjerena za svakodnevnu upotrebu. Može se upotrijebiti na različite načine i na različitim mjestima: kod kuće, u uredu, tijekom sportske aktivnosti ili jednostavno kada šećete gradom. EQUA boca je praktična, lagana i jednostavna za upotrebu, a istovremeno čuva vaše zdravlje i okoliš. EQUA bocu možete koristiti čak 10 godina, a kad odsluži svoju upotrebu, jednostavno se može reciklirati.

Obične plastične boce su izrađene od materijala koji mogu kemijsko reagirati s tekućinom u boci. Tako tekućina može postati opasna za konzumaciju i ozbiljno ugroziti vaše zdravlje.
EQUA boca je primjerenija za upotrebu, jer je izrađena od materijala koji ne sadrži BPA (po zdravlje opasnu kemikaliju bisphenol A). Ukoliko plastika sadrži BPA, ta opasna kemikalija može reagirati sa sadržajem u boci i tako prouzročiti hormonske poremećaje, alergije, rak prostate i rak dojke.

Certifikat “BPA free“ na svakoj EQUA boci jamči, da je konzumacija vode iz EQUA boce bezopasna i zdrava za ljude i okoliš. EQUA boca je namijenjena dugotrajnoj upotrebi i primjerena je za pranje u perilici posuđa. U EQUA bocu mogu se naliti hladni i topli napitci.

Tako se pitamo zašto bi morali kupovati vodu iz običnih plastičnih boca, kada možemo upotrebljavati višenamjensku EQUA bocu, koju možemo puniti s vodom iz slavine, a ta je u većini europskih država dostupna u skoro svakom kućanstvu.

Možete izabrati između 11 boca, različito oslikanih, a na raspolaganju vam stoje bočice od 0,4 i 0,6 l. EQUA bočica je otporna na temperaturu do 100°C pri čemu ne ugrožava vaše zdravlje. Dizajn boce možete pogledati ovdje.

Kupnjom ove EQUA bočice napravit ćete i dobro djelo, jer 10% profita od kupovine boce ide ekološkim organizacijama!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kolektiva omogućava kupnju originalne EQUA bočice za vodu i napitke za samo 45 kuna!

  1. Angelina says:

    Equa bočice su lijepe, prekrasnog dizajna, a nadam se da su sve ono DOBRO i ZDRAVO
    što se i reklamira!

Leave a Reply

Your email address will not be published.