Kolektiva omogućava specijalistički neurološki pregled za samo 490 kuna

Statistika je nemilosrdna… Jedna od šest osoba tijekom svog života doživi moždani udar. To znači da svake 2 sekunde u svijetu netko doživi moždani udar, a svakih šest sekundi netko umre od posljedica moždanog udara. To znači da su vam puno bolje šanse da doživite moždani udar nego da dobijete sedmicu na lotu.

Zbog toga iskoristite ponudu koju donosi Kolektiva u suradnji s Poliklinikom Interneuron i osigurajte si specijalistički neurološki pregled za 490 kuna, umjesto 1.090 kuna. Ponuda uključuje specijalistički neurološki pregled, ultrazvuk krvnih žila glave i vrta, color doppler i TCD, ultrazvučno mjerenje miointimalne stijenke i procjena rizika nastanka ateroskleroze i moždanog udara, sprečavanje i prevencija moždanog udara.

Color doppler (obojeni dopler) krvnih žila ultrazvučni je pregled krvnih žila koji omogućava slikovni prikaz stijenke krvne žile kao i analizu cirkulacije krvi unutar krvne žile. Ova je pretraga neškodljiva za bolesnika i ne zahtjeva nikakvu prethodnu pripremu, a ponavljati je možete koliko god puta zaželite. Osim kod prevencije moždanog udara, ovaj pregled je od velike koristi za ljude koji boluju od multiple skleroze (MS), jer se u poliklinici mogu pregledati i jugularne i vertebralne vene u cilju otkrivanja CCSVI – kronične cerebrospinalne venske insuficijencije. Pregled traje 20 do 30 minuta.

Prikaz krvnih žila glave i vrata transkranijskim doplerom – TCD-om neurovaskularna je dijagnostička ultrazvučna pretraga. Služi za analizu cirkulacije vertebralnih arterija i bazilarne arterije – vertebrobazilarnog sliva (TCD VB sliva), kao i za analizu cirkulacije ostalih krvnih žila mozga - karotidni sifon, arterija cerebri medija, arterija cerebri anterior, arterija cerebri posterior, prednja i stražnja komunikantna arterija (arterije Willisovog kruga). Ultrazvučni aparat jedinstvenom konstrukcijom omogućuje prolaz ultrazvuka kroz sljepoočnu kost i analizu krvnih žila unutar lubanje odnosno unutar samog mozga. Od osobite je važnosti u dijagnostici različitih cirkulatornih poremećaja i vrtoglavice, “zujanja” u ušima, glavobolje, migrene, funkcionalnim poremećajima u vidu vazospazma nakon trzajne povrede kralježnice i drugim neurovaskularnim poremećajima. Pretraga je, kao i ultrazvuk krvnih žila vrata (color doppler), za pacijenta neškodljiva,  bezbolna, neinvazivna, ne zahtijeva nikakvu pripremu prije izvođenja i po potrebi se može ponavljati bez ikakvih zdravstvenih rizika. Prije pretrage poželjno je oprati kosu i ne nanositi gel i druge kozmetičke preparate za kosu jer mogu prouzrokovati smetnje i otežavati analizu  rezultata.

Poliklinika Interneuron smještena je u Vlaškoj 126 (Kvaternikov trg) u Zagrebu.

Ako mislite da vam ovaj pregled nije potreban, najbolje je da odete na njihovu stranicu i tamo lijepo ispunite upitnik i sami vidite treba li vam ova pretraga ili ne.

Brinite o svom zdravlju, a uz ovaj kupon brinut ćete 55% jeftinije.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>