Kolektiva prodala sve kupone za odmor na Bohinjskom jezeru

Protekli tjedan grupnu kupovinu u Hrvatskoj obilježio je neobično velik broj izrazito povoljnih i privlačnih grupnih popusta za putovanja i smještaj u inozemstvu, posebice susjednim zemljama, ali i u Hrvatskoj. Sve nagovješćuje da će se taj trend preseliti i na ovaj nadolazeći tjedan. Budući da je turistička sezona završila i lijepo toplo vrijeme čini se nepovratno otišlo za ovu godinu, brojni hotelski smještajni kapaciteti na moru ostali su prazni, a prava sezona zimovanja još nije počela. Dakle ovo je idealno vrijeme za ponuditi velike popuste upravo na smještajne kapacitete, ugostiteljstvo, hotele, apartmane itd.

Lako ćete to ustanoviti pregledom naše kategorije Putovanja i smještaj na SviPopusti.hr koja trenutno nudi pregršt vrlo zanimljivih i jeftinih grupnih ponuda s različitih portala za grupnu kupovinu. Ipak jedna se ponuda posebno istaknula, kako primamljivošću, tako i prodajnim rezultatima za koje je zaslužna Kolektiva. Radi se o ponudi smještaja od 2 noćenja s doručkom u prekrasnom planinskom krajoliku Bohinjskog jezera u Sloveniji. U luksuzno opremljenom Hotelu Kristal, s četiri zvjezdice, imali ste priliku uživati U DVOJE za svega 593 kune (ponavljamo riječ je o 2 noćenja i 2 doručka za dvoje) umjesto uobičajenih 1290 kuna što će reći da se radilo o popustu od čak 54 posto! Ponudu je moguće iskorstiti i u zimskom periodu tako da se može iskombinirati i sa zimovanjem odnosno skijanjem.

Govorimo ovdje, primjetili ste, u prošlom vremenu, s obzirom da je ova ponuda odavno razgrabljena i više ju nije moguće kupiti jer je maksimalan broj kupaca dosegnut. Hotel Kristal će tako dobiti 500 novih gostiju iz Hrvatske, a ujedno si je priskrbio i vrlo dobar PR. Ipak za sve željne putovanja i odmaka iz svakodnevice, trenutno je aktivno zaista puno sličnih grupnih popusta, kako s Kolektive tako i s drugih stranica za grupnu kupovinu poput MegaPopusta, Mudre Kupovine, KupiMe.hr i drugih, a sigurno će ih biti još dosta tijekom narednog perioda stoga Vas pozivamo da redovito pratite SviPopusti.hr kako Vam slične ponude više ne bi promaknule.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>