Kolektiva vas rješava celulita za samo 399 kuna

Još nije kasno da celulitu kažete zbogom! Nepravilna prehrana, stres, nedostatak tjelovježbe, genetičke predispozicije i hormonske fluktuacije igraju važnu ulogu u nastanku celulita.

Uz ponudu koju daju Kolektiva.hr i Studio Le Mani riješit ćete ga se brzo i jeftino. Ponuda se odnosi na 10 tretmana anticelulitne masaže za samo 399 kuna, umjesto prijašnjih 800 kuna.

Mišljenja stručnjaka o uzrocima nastanka celulita su podijeljena.

Dok neki smatraju da je celulit isključivo genetskog nasljeđa, drugi su skloniji vjerovanju da je celulit posljedica prehrane s visokim udjelom prehrambenih masnoća, izostanka tjelesne aktivnosti te loše cirkulacije, nakupljanja toksina u organizmu pa čak i svega navedenoga.

Svi mišići u organizmu obavijeni su naslagama masnoće, vezivnim tkivom različite debljine okruženim tekućinom koja ovaj “pokrov” opskrbljuje hranjivim tvarima te ga oslobađa otpadnih tvari. Ovo masno tkivo pričvršćeno je mrežom vlakana (elastin i kolagen) i kada sustav dobro funkcionira, otpadne tvari se iz sustava uklanjaju.

Ukoliko se otpadne tvari ne uklanjaju, počinju se nagomilavati te vezivno tkivo biva zasićeno tekućinom koja se s vremenom zgusne i stvrdne stvarajući tako džepove koji nadalje formiraju tzv. “narančinu koru”.

Dobra masaža poboljšava cirkulaciju i prehranu zglobova, oslobađa tijelo od toksina, sprečava umor i atrofiju mišića te vraća ravnotežu u izmjeni hranjivih tvari u organizmu i preventivno sprečava nastanak poremećaja mikrocirkulacije zbog koje nastaje celulit.Uz kombiniranje masažnih tehnika i zahvata prema anatomskoj građi i fiziološkoj funkciji pojedinih dijelova tijela kontinuirano se radi na čvršćoj i zategnutijoj koži bez oteklina i jastučića celulita.

Deset tretmana koje daje Studio Le Mani po cijeni od samo 399 kuna, najbolje je razvući kroz 3 tjedna. Naravno, ako svemu dodate malo vježbe i pripazite na prehranu, rezultati mogu biti još bolji i dugotrajniji.

Stoga, nemojte očajavati kod kuće. Požurite, kupite kupon, jer je ponuda ograničena na 50 kupona te potražite pomoć u jakim snagama masaže uz Studio Le Mani!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.