Kolektiva vas vodi na Fatboy Slima na Zrće i natrag za samo 219 kuna!

Kako cool ponuda stiže iz Kolektive! Svi partijaneri željni Zrća koji iz nekih razloga ne mogu špicu sezone provesti na omiljenom odredištu neka pažljivo čitaju ovaj tekst.

Naime, Kolektiva se pobrinula da svojim klijentima za samo 219 kuna osigura ulaznicu za Big Beach party i  tulum Fatboy Slima uključujući prijevoz autobusom na Pag i natrag!

Ne morate uzimati godišnji ili slobodan dan, ne morate se brinuti ni za smještaj jer se kreće 9. srpnja u 9 ujutro iz Zagreba, Rijeke i Splita,  a natrag sljedeći dan u isto vrijeme. Sasvim dovoljno da se okupate, partijate na after beach partiju i zagrijete za događaj sezone –  Fatboy Slima.

U regularnoj prodaji cijena ulaznice je 200 kuna, a u ovoj Kolektivnoj ponudi za 19 kuna više dobit ćete i prijevoz i tamo i natrag.

Big Beach prvi je 24-satni tulum na otvorenom u Hrvatskoj. Nakon Brazila, Australije i Japana i Hrvatska je odlučila prirediti party za pamćenje, naravno na plaži Zrće. Organizatori najavljuju oko 20 000 ljudi.

Budite i vi dio najluđeg tuluma ovog ljeta, okupite ekipu i partijajte neprestano 24 sata!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>