Kolektiva vas vodi u Bizovačke toplice za samo 519 kuna

Ukoliko ste osjetili potrebu malo predahnuti od ustaljene svakodnevice, promijeniti ambijent i to sve u društvu drage osobe, ovo je idealna ponuda za vas!

Dva noćenja za dvije osobe uz sauniranje i kupanje danju i noću u Bizovačkim toplicama omogućava vam Kolektiva.hr.

Za samo 519 kuna tamo će vas dočekati: finska sauna za dvije osobe, dnevno i noćno korištenje bazena, komforna soba za dvije osobe, popust od 20% na masažu po izboru te popust od 10% na konzumaciju hrane u Nacionalnom restoranu.

O blagodatima saune u prilog govori i stara finska poslovica: “U sauni ljutnja isparava, a bijes se isušuje”. Danas se pod pojmom finske saune podrazumijeva drvena kabina s klupama u koju zrak ulazi kroz električnu peć, koja zagrijava granitno kamenje te time postiže izuzetno visoke temperature, a malu vlažnost. Temperature se kreću između 85 i 88˚, a vlažnost između 10 i 30%. Maksimalan boravak u sauni je 15 minuta, nakon čega slijedi faza hlađenja pod hladnim tušem ili kupanje u bazenu s hladnom vodom. Prijelaz iz vrućeg zraka pod hladan tuš popravlja raspoloženje, opušta te na taj način djeluje antistresno, poput tonificirajuće gimnastike.

Bizovačke toplice smještene su na izvoru ljekovite vode i rado ih posjećuju svi, što iz raznih dijelova Hrvatske, što iz svijeta. Te ljekovite vode zapravo su ostaci Panonskog mora, iz dubine od skoro dvije tisuće metara i upravo iz tog razloga su prepune ljekovitih minerala i sastojaka. Još su stari Rimljani, poznati hedonisti, koristili geotermalna bogatstva svojih provincija u kojima su provodili dane, a često i mjesece odmora i tako krijepili dušu i tijelo. Kako povijest kaže, upravo im je, zbog prirodnih ljekovitih svojstava vode, Hrvatska bila omiljeno mjesto.

Otiđite tamo za vikend, opustite moždane vijuge i posvetite se samo uživanju. Uostalom, zaslužili ste!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.