Kolektiva vas vodi u Muzej suvremene umjetnosti za 19 kuna za 2 osobe!

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb - kolektiva

Odličnu grupnu ponudu za kulturno uzdizanje širih društvenih masa, objavila je danas Kolektiva ponudivši ulaznicu u impresivno zdanje zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti po cijeni od svega 19 kuna i to za dvije osobe!

Imajući u vidu da je standardna cijena ulaznice 40 kuna ovo je odlična prilika i savršen grupni popust za sve one koji još nisu vidjeli najveću hrvatsku kulturnu investiciju novijeg doba i sve njene umjetničke postave.  Izlika skupih ulaznica sada više ne vrijedi pa će studenti i umirovljenici (posebice oni iz Zagreba i okolice) kupujući preko Kolektive ovom ponudom zasigurno najviše profitirati.

Zanimljivo je i to da jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ulaz u muzej te da ćete pritom moći posjetiti izložbe Nove tendencije 50 godina poslije (1961 – 1973) i Arhitektura za humaniji svijet.

Osim toga u ovu ponudu je uključena i vožnja famoznim toboganom Muzeja suvremene umjetnosti, besplatno stručno vođenje (15h), a kupone ćete moći iskoristiti do 29. svibnja, stoga požurite!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>