Kupi me i Mega popusti Vas vode na odmor

Grčevito, ponekad čak i manijakalno se borimo ugurati u dan što više stvari koje je potrebno napraviti u što manje vremena, sve dok ne padnemo s nogu od umora, iako i onda sigurno još nešto treba napraviti. Promet, semafori, gužva, neprestane trube, zahtjevni šefovi, naporni kolege, ispiti na fakultetu, skuhaj, ispeglaj, počisti…  Život nam je pun obaveza i tom našem jedinom životu oduzimamo nužno potreban san i odmor…
Odmor? Pa sada je bilo ljeto i većina nas je nedavno bila na moru? Hm…. Ili je možda od tada već prošlo 2 mjeseca?! Bilo kako bilo, u tom vremenu se nakupilo stvari koje su nam iscrpile sve zalihe snage… Odmor je vrlo važan dio životnog ritma i prijeko potreban za naše zdravlje. I tu se uopće ne radi o luksuzu slobodnog vremena. Ako svom organizmu želite dobro, nađite kako znate vremena  za otići na dan- dva na odmor u prirodu, posjetite prijatelju na selu, odite na more dok je još lijepo vrijeme ili u obližnje toplice.
Ako nemate ideje kamo otići, a da ne potrošite cijelo blago, Svi Popusti Vam donose prijedloge kamo putem grupnih popusta.

Na Kupi Me se nalazi ponuda za izlet u trajanju dva dana i jednog noćenja za dvije osobe u Etno selu Babići. U toj ponudi možete uživati za 199 kn. Smjestit ćete se u autentičnim kućama etno sela koje su svojom unutrašnjošću prilagođene suvremenim potrebama današnjice. Povijesne znamenitosti, domaće životinje, planinski zrak, wellness, domaća hrana, rustikalni ambijent i ozračje nekadašnjem vremena je ono što nudi ova ponuda.

Na Mega Popustu se nudi nešto slično. Za 149 kn možete posjetiti Eko selo Žumberak pored Zagreba i opustiti se u idili prirode. U cijenu je uključeno noćenje s doručkom za dvije osobe. Top je mjesto gdje ćete se moći stopiti s prirodom i uživati u predivnim pogledima, mirisima i okusima. Također, i ovdje su prisutne mnoge životinje pobuđujući doživljaje koje je nemoguće steći u urbanoj sredini.

A ako ovog trena ne biste takav tip odmora već biste radije plivanje, Mega Popust donosi još jednu zanimljivu ponudu- noćenje za dvoje u Bizovačkim toplicama za 299 kn. U cijenu je uključeno noćenje s doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi, cjelodnevno kupanje u bazenima Aquapolis, noćno kupanje petak/subota i korištenje fitness centra.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>