Kupi me i Papaya vas vode na najluđe partije na Zrću!

Ljeto je na vratima i zabava je sve više na cijeni. Zapravo, zabava dolazi ispod cijene! Nakon ponuda za brazilske partije Noite de Pagode u Zagrebu i ulaznica za MARS festival svipopusti.hr prenose najatraktivniju ponudu za sve partijanere – paket ulaznica za tri festivala u Papayi na Zrću!

Kupi me se pobrinuo da ni najluđe ljetne zabave ne prođu bez korisnika grupnih popusta, za 148 umjesto 510 kuna možete kupiti tri festivalske ulaznice u Papayi. Prva je za petodnevni GET EXITed FESTIVAL koji počinje 25. lipnja kada će plesnim podijem vladati Funkerman, Fritz Kalkbrenner & Chris Lake, John Digweed, Dennis Ferrer, Joris Voorn i DJ iznenađenja.

Od 28. do 30. srpnja pod vedrim nebom plesat ćete i na AXE AFTER BEACH FESTIVALU. Tri dana će vas zabavljati The Shapeshifters, Norman Doray i Tom Novy.

A kako svemu dođe kraj doći će i kraj tulumima na Zrću. Kako bi dostojanstveno ispratili partijanersko  ljeto morate se pojaviti i na PAPAYA CLOSING FESTIVALU od 26. do 30. kolovoza.  Jerome Isma ae, ponovno The Shapeshifters, pa Loose Cannons i Tomcraft pobrinut će se da posljednji festival bude onaj za pamćenje.

Zrće na Pagu, poznato kao hrvatska Ibiza, obavezna je destinacija za sve one koji traže zabavu na našoj prilično uspavanoj obali. Tulumarite danju, tulumarite noću i spavajte kad stignete kući. Ne dopustite da najluđi tulumi prođu bez vas!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>