Kupi me: Plastična operacija korekcije nosa po 50% nižoj cijeni

Živimo u natjecateljskom svijetu i izgled nam je izuzetno važan. Prvi dojam čini veliku, nekad i odlučujuću razliku u našim odnosima, dobivanju zaposlenja ili karijeri.  Izgledati dobro, atraktivno, mladoliko i vitalno želja je i san mnogih ljudi. Pogled u ogledalo može poljuljati ili učvrstiti samopouzdanje. Napredak u industriji ljepote, od kozmetičkih preparata, preko raznih tretmana uz pomoć tehnologije (poput lasera), do kirurgije u službi ljepote, danas omogućuje svakom čovjeku da postigne i održi svoj željeni izgled. Zbog svog položaja i anatomskog oblika, nos čini naše lice jedinstvenim i vrlo upadljivim u očima drugih.

Kupi me u suradnji s Poliklinikom Mešter u Zadru donosi popust od 50% za kompletnu korekciju nosa. Platite 8.000 kuna, umjesto 16.000 kuna za zahvat o kojem već dugo sanjate i pritom uštedite.

Ponuda se odnosi na kompletnu korekciju nosa, pregled poslije operacije, pregled i obradu peti i sedmi dan nakon operacije. Preduvjet za korištenje ponude je obavljen predoperativni pregled kako bi se utvrdilo da je osoba zdrava, odnosno da može zahvat obaviti pod anestezijom.

Nakon operacije ostaje se na promatranju četiri do pet sati te se potom prebacuje u hotel. Nakon doručka, slijedi drugi pregled te povratak kući.  Ukoliko niste iz Zadra, a rado biste se podvrgnuli zahvatu, moguće je rezervirati noćenje s doručkom u hotelu Kolovare s 4* po posebnoj cijeni od 400 kuna, koji se nalazi u neposrednoj blizini Poliklinike Mešter te tako osigurajte adekvatan ostanak preko noći i pregled kirurga sljedeći dan u Poliklinici Mešter.

Peti dan nakon operacije potrebno je izvaditi tamponadu iz nosa, a sedmi dan skinuti kalup s nosa. Pregledi i obrada se mogu obaviti u Poliklinici Mešter u Zadru ili u partnerskoj Poliklinici dr. MM u Zagrebu. Nadoplata za obradu u Poliklinici dr. MM u Zagrebu iznosi 300 kuna.

Ukoliko želite za vrijeme trajanja usluge odsjesti u hotelu Kolovare s 4* po dogovorenoj nižoj cijeni, trebate preko maila [email protected] s hotelom dogovoriti termine i naglasiti da se radi o ponudi preko Kupime.

Ako ste razmišljali o ovom zahvatu, sad vam je odlična prilika za provesti ga u djelo!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.