Rekord: Kupi me prihodovao preko 220.000 kn samo na jednoj grupnoj ponudi

Do kojih razmjera seže iznimno brza zarada koju je omogućio koncept grupne kupovine svjedoči i još aktualan primjer grupne ponude na Kupi Me portalu. Naime KupiMe.hr je ponudio odmor za tri dana (2 noćenja s doručkom) u vrlo lijepom hotelu s 4 zvjezdice – Lambergh Chateau nedaleko od Bleda u Sloveniji i to za DVIJE osobe po cijeni od svega 1080 kn umjesto uobičajenih 2325 kuna. Božićne i novogodišnje termine, naravno, pritom nije moguće rezervirati no to nije spriječilo online kupce da pokupuju čak (u trenutku pisanja ovog članka) 203 kupona u svega nekoliko dana za ovu odličnu grupnu ponudu koja je još uvijek aktivna!

To će reći da će još preko 400 ljudi otići na odmor u Sloveniju. To također znači da je Kupi Me u svega nekoliko dana, na samo jednoj ponudi uprihodovao gotovo 220.000 kuna što predstavlja dosadašnji prihodovni rekord kada je riječ o pojedinačnim grupnim ponudama. Uspjeh koji je Kupi Me postigao je utoliko veći jer je trenutno po raznim portalima za grupnu kupnju aktivno dosta sličnih ponuda za hotele, smještaj i putovanja od kojih dobar dio upravo u Sloveniji (možete provjeriti i sami na SviPopusti.hr u kategoriji Putovanja i smještaj).

Pretpostavimo li, čak odviše konzervativno, da je provizija Kupi Me portala u ovom slučaju dogovora s hotelom Lambergh Chateau iznosila samo 20% dolazimo do cifre od barem 44000 kuna zarade koju je Kupi Me ostvario na jednoj jedinoj ponudi, i to na Hrvatskom online tržištu! Ove brojke zaista tjeraju na razmišljanje, a zasigurno predstavljaju i rekordnu zaradu, kada je riječ o grupnoj kupovini u Hrvata.

Znajući da KupiMe nerijetko objavi i preko 40 grupnih ponuda mjesečno, brojka od 2 milijuna kuna mjesečnih prihoda koju je prije nekoliko mjeseci iznio osnivač KupiMe.hr portala, Vanja Sertić ne izgleda baš tako smiješno i nevjerovatno kao onda.

Ovakve i slične odlične primjere pojedinačnih visokih zarada ostvarenih putem grupne kupovine, od sada ćete moći lakše pratiti putem nove opcije Svi Popusti portala (“Grupna ponuda s najvećom zaradom”) navedene u sklopu našeg dnevnog statističkog pregleda grupne kupovine po gradovima u Hrvatskoj.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.