Kupi me: Uredite svog kućnog ljubimca za 127 kuna

I u zimskim mjesecima vašem ljubimcu potrebna je njega. Za čvrstu i lijepu dlaku važno je redovito uređivanje. To uređivanje ne mora uvijek značiti i šišanje. Psa se može dobro okupati, raščešljti, iščešljati staru dlaku, urediti uši te podrezati nokti.

Priuštite svom najboljem prijatelju tretman kakav zaslužuje te ga još malo razmazite uz popust koji daje portal Kupi me u suradnji sa salonom za šišanje pasa Lolita.

Ponuda se odnosi na vaucher u vrijednosti od 330 kuna na sve usluge u salonu Lolita. Vi ćete uslugu platiti samo 127 kuna i time ostvariti popust od čak 61%.

Kako bi se vaš pas osjećao što ugodnije potrebno mu je redovito uređivanje. Psa redovito treba voditi na tretmane šišanja i uređivanja kako se nebi ispod zapuštene dlake javili nepoželjni kožni problemi ili nametnici. Nemojte u zimskim mjesecima zapuštati svoje ljubimce, misleći kako će im biti hladno ako ih ošišate. Vaš pas ne živi vani na niskim temperaturama. Ako je pas uredan i vama će ga biti lakše održavati. Skraćenu dlaku lakše ćete osušiti kada se vratite iz šetnje, lakše će vam biti počešljati psa. Na tretmanima uređivanja važno je obratiti pažnju na uši i nokte. Uši je potrebno dobro očistiti tj. počupati dlačice unutar uške kako ne bi došlo do nepoželjnih upala, nokte je važno redovito podrezivati, jer predugački nokti stvorit će vašem psu bolno i otežano hodanje.

Stoga, iskoristike kupon i uljepšajte svog ljubimca.

Priuštite svom četveronožnom ljubimcu uređivanje, neka i on zasja ispod Božičnog drvca!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.