Kupi Zdravo donosi 50% popusta na Actipro jastuk sa probiotikom

Odabir jastuka je važna stvar. O jastuku ovisi naš san, a od sna ovisi naše raspoloženje tokom cijelog dana. Neugodan jastuk može uzrokovati ne samo loše raspoloženje, nego i pogoršati probleme s kičmom, vratom, glavoboljom, alergijom i astmom. Kažu da biti zdrav možda i nije sve, ali imati sve osim zdravlja je ništa!

Dobar jastuk je pogotovo bitan ako imate problema s alergijama i astmom. Alergija je neuobičajen i specifičan odgovor našeg imunološkog sustava na različite čimbenika iz okoliša kao što su kućna prašina, grinje, pelud… Kod osoba alergičnih na navedene tvari, kontakt s molekulama te vrste izazivaju niz imunoloških reakcija koje završavaju razvojem simptoma alergije (svrbež kože, svrbež očiju, kihanje i teško disanje). To znači da u slučaju alergije na prašinu ili grinje potrebno je iz prostorije ukloniti što više tekstilnih predmeta, te nabaviti npr. antialergijske jastuke.

Kupi zdravo donosi ponudu za medicinski Actipro jastuk sa probiotikom. Ovaj jastuk bi trebao spriječiti stvaranje grinja i bakterija. Na Actipro tekstilu loše bakterije i gljivice ne mogu narasti niti se reproducirati. Na taj način se uklanjaju loši mirisi i alergijski učinci koje stvara kućna prašina i grinje.Ovaj proizvod će svim alergičarima i ljudima s astmom olakšati život, a svima ostalima pomoći da spavaju u zdravim i higijenskim uvjetima. Jastuk je punjen silikonskim kuglicama, može se prati u perilici, neće se zgrudati, ne gubi oblik, a punjenje je izuzetno kvalitetno s garancijom od tri godine i klinički testiran u Liegeu. Cijena jastuka je 200 kn i dostavlja se na području cijele Hrvatske.

Visoka cijena jastuka ne pravi ga boljim jastukom za Vas. Možete odabrati pravi jastuk bez da se upuštate u veliki trošak.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.