KupiMe i UNICEF čine pravu stvar!

UNICEF, međunarodni dječji fond, odlučio je svjetski trend grupne kupovine okrenuti u svoju korist pa je tako u suradnji s Kupi me pokrenuo novu akciju, za samo 50 kuna možete kupiti majicu s natpisom Činim pravu stvar i pomoći  školama da postanu sigurnije mjesto. Sav prikupljeni novac ide u dobrotvorne svrhe.

U sklopu akcije STOP nasilju među djecom trenutno je aktivna i akcija protiv nasilja u školama nazvana po poznatoj pjesmi ambasadora dobre volje Zlatana Stipišića Gibonnija, Činim pravu stvar. Gibonni je UNICEF-ov ambasador od 2003. godine. Njegova uloga je pomoć u promociji i održavanju UNICEF-ovih humanitarnih akcija.

Nasilja među djecom je oduvijek bilo, ali ne mora tako biti i u budućnosti! Djeca u školi provode veći dio svog vremena, tamo stječu prijatelje, socijaliziraju i uče komunicirati. Često nagonski mogu nasilno reagirati, a na starijima i iskusnijima je da ih poduče kako na pravi način rješavati probleme.

Kupnjom ovog kupona pomoći ćete razvoju nenasilnih programa u školama, Škole koje se pokažu uspješnima u rješavanju problema s nasiljem dobivaju naslov „Škola bez nasilja“.

Ako želite da svijet bude ljepše i sigurnije mjesto i za vaše dijete odrastanje  krenite od malih stvari, klikom miša kupite UNICEF-ovu majicu i podržite škole bez nasilja.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to KupiMe i UNICEF čine pravu stvar!

  1. Prvo, zašto nešto ovako nema u Srbiji, baš mi krivo.
    Drugo, ovo sa UNICEF-om je dobra stvar, ali……..
    Zar mi, koji vodimo udruženja za pomoć osobama sa posebnim potrebama ( intelektualnim teškoćama )i u Hrvatskoj i Srbiji nemamo pameti da na ovaj način dolazimo do sredstava, koja će sigurno biti namenjena našoj deci.
    Evo mi imamo kreativni centar i pravimo, između ostalog, izuzetno lepe rukotvorine – unikatna keramika – i nigde da prodamo kako bi kupili materijal za rad?
    Hvala za rame za plakanje.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>