KupiMe osigurao ulaznice za Adria Air Race za samo 37 kuna!

Još 95 sati do isteka ponude na KupiMe, a već je prodano gotovo 550 kupona za Adria Air Race Zadar. Ovaj popularni događaj održat će se 20. srpnja na nebu iznad zadarske rive.

Očekuje vas cjelodnevni program prepun popratnih događanja kao što su nagradne igre za posjetitelje i glazba popularnih DJ-eva, a bit će postavljeni i šankovi na kojima možete pronaći osvježenje.

U 17 sati konačno započinje letački program. Najprije će se napuhati baloni u polje za utrku koje će se nalaziti u neposrednoj blizini gledatelja. Sama utrka započinje u 18:25 sati prvom disciplinom, let između napuhanih balona kada će 6 pilota u što kraćem vremenu izvoditi zadane akrobacije. Negativne bodove dobivaju za svaku nekvalitetno izvedenu akrobaciju, a dodatne bodove za brzinu. U drugom dijelu utrke piloti će izvoditi akrobacije po vlastitom izboru. Pobjednik je pilot koji izvede najatraktivnijom akrobaciju. Nakon proglašenja pobjednika nastavlja se tulum u najboljem mogućem ambijentu, na zadarskoj rivi, do ponoći.

Uz dva Slovenca i po jednog Amerikanca, Čeha, Mađara, Bugara, Švicarca i Britanca našao se i jedan Hrvat, Branimir Ambreković. Naše boje branit će u 672 kilograma teškom Ekstra 300 avionu. Gospodin Branimir se zračnim akrobacijama bavi već 10 godina, a da zna što radi potvrđuje činjenica da spada među  najbolje svjetske akrobate.

Da biste se uvjerili u njegove sposobnosti i uživali u pogledu na akrobacije od kojih zastaje dah kupite svoju kartu preko portala KupiMe po dvostruko nižoj cijeni i posjetite Zadar. Ako budete dovoljno jako željeli, tko zna, možda i vi dobijete jedan krug!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>