KupiMe.hr nudi ljepši osmijeh za samo 200 kuna!

KupiMe.hr omogućava popust od 60% na sveobuhvatni tretman za zube u Stomatološkoj poliklinici dr. Gikić. Platite 200kn umjesto 500kn za tretman koji obuhvaća: čišćenje zubnog kamenca, poliranje, flouridaciju te profesionalno savjetovanje o higijeni usne šupljine.

U Hrvatskoj nema nijedne cjelovite studije o stanju oralnog zdravlja, no neka epidemiološka istraživanja provedena u većim gradovima pokazuju da hrvatski 12-godišnjaci imaju u prosjeku 3,5 zubnih karijesa, što je daleko više nego u primjerice skandinavskim zemljama, gdje, zbog veće brige o zdravlju zubi, njihovi vršnjaci u prosjeku imaju jedan karijes, ističu stručnjaci. Prema istraživanjima Hrvati su na samom dnu, odnosno na pretposljednjem mjestu svjetske ljestvice kada je u pitanju higijena i održavanje zubi. Nevjerojatnih 80 posto Hrvata ne zna prati zube niti održavati higijenu usne šupljine.

Godišnje se u Hrvatskoj potroši 16 milijuna zubnih pasti i osam milijuna zubnih četkica, odnosno jedan stanovnik u godinu dana potroši svega oko četiri zubne paste i dvije četkice. Zubnu svilu za čišćenje zubi, pak, koristi svega tri posto populacije.
Redovita higijena i odlazak stomatologu, koji će očistiti naslage kamenca, sprečavaju pojavu paradentoze i gubitak zuba.
Vodite brigu o svojem zdravlju i iskoristite ovaj kupon!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.