KupiSVE.eu – novi portal za grupnu kupovinu dostupan i na svipopusti.hr

Pregledan, jednostavan i koristan – tako bismo mogli opisati KupiSVE.eu, novi portal za grupnu kupovinu odnedavno dostupan i na svipopusti.hr. Kupisve.eu nudi široku paletu proizvoda i usluga iz cijele Hrvatske po pristupačnim cijenama.

Princip rada vrlo je sličan ostalim portalima za grupnu kupovinu. Kupisve.eu s ponuđačem usluge ugovara velik popust za svoje korisnike, ukoliko se javi određeni minimalni broj kupaca ponuda je uspjela i kupac može kupiti uslugu ili proizvod po vrlo niskoj cijeni.

Način kupnje vrlo je jednostavan, potrebno je biti registrirani korisnik portala, a kako kupisve.eu navodi: “Članstvo je besplatno i ne možete ništa izgubiti, samo dobiti”. Ukoliko želite, možete se preplatiti i na njihov newsletter te tako biti dnevno informirani o najnovijim ponudama.

Ukoliko dragu osobu želite iznenaditi kuponom za grupnu kupnju možete iskoristiti opciju “Poklon” te će kupisve.eu ostatak odraditi za vas. Na svojim prijateljima možete i zaraditi i to ako se na vašu preporuku priključe kupisve.eu i ostvare najmanje jednu kupovinu od koje postotak iznosa odlazi u vaš virtualni novčanik i možete ga iskoristiti za jednu od vaših sljedećih kupnji.

Kako bi se kupac lakše snašao u odabiru ponuđenih proizvoda i usluga, one su raspoređene u nekoliko kategorija – turizam i putovanja, usluge i servisi, zdravlje i ljepota, edukacija, sport i rekreacija, restorani i barovi, zabava i noćni život te proizvodi.

Kupisve.eu za svakoga nudi ponešto, stoga je pojavom ovog portala na sceni grupne kupovine i priključivanjem obitelji svipopusti.hr upotpunjena i naša ponudu, kako bi naši korisnici zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.