Iznimno korisno: Laserska korekcija vida na grupnom popustu – 4700 kn po oku!

korekcija vida

Vrlo atraktivan i koristan grupni popust upravo je ponudio novopokrenuti portal za grupnu kupovinu, specijaliziran za usluge u zdravstvu – eKlinika.hr.

U suradnji s oftalmološkom klinikom Knezović Vision Group i doktorom Igorom Knezovićem, eKlinika omogućava da trajno riješite vaše probleme s vidom po iznimno prihvatljivoj cijeni od svega 4700 kuna po pojedinom oku što će reći da je riječ o gotovo upola sniženoj cijeni odnosno grupnom popustu od 48% odnosno da za 9400 kuna možete iz temelja popraviti vaše ukupne vidne sposobnosti!

Grupna ponuda laserske korekcije vida u poliklinici Knezović u Zagrebu uključuje detaljan prijeoperacijski pregled, lasersku korekciju vida jednog oka jednom od dvije meteode (LASEK, PRK), 2 poslijeoperacijska pregleda, set lijekova (prema potrebi) i savjete oftalmologa.

Budući da uistinu vrlo korisni grupni popusti ovog tipa koji doslovce mogu promijeniti život odnosno drastično i trajno poboljšati njegovu kvalitetu još uvijek nisu prečesti na hrvatskom tržištu grupne kupovine, svi oni koji imaju problema s vidom (a znamo da je danas takvih vrlo mnogo) i koji dakle imaju preduvjete za lasersku korekciju, ovu ponudu svakako ne bi smjeli propustiti! Grupna ponuda može se iskoristiti do kraja ove godine.

Više informacija o ponudi.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.