Last minute putovanja za Praznik rada s popustom

Ako niste stigli razmišljati unaprijed o odmoru za Praznik rada, mi vam donosimo rješenje! Pregledajte listu najboljih i najpovoljnijih “last minute” ponuda za kraća putovanja tijekom Praznika rada koje su još uvijek dostupne i odaberite najzanimljiviju za sebe!

Pođite na Glamping (luksuzno kampiranje) u Novigradu. Cijena za 5 osoba, 2 dana najma potpuno opremljenog šatora u okrilju šume tik do mora, kreće se već od 337 kn!

Provedite 3 bajkovita dana nadomak poznatog jezera Bohinj i nacionalnog parka Triglav. Ova ponuda s čak 50% popusta uključuje smještaj u apartmanu za dvije osobe za samo 375 kn!

Posjetite Zagreb uz 42% popusta! 2 dana za dvoje u novootvorenom apartmanu platit ćete već od 289 kn! Prošetajte Gornjim gradom, popijte kavu u Tkalči i posjetite neki od mnogobrojnih muzeja.

Provedite nezaboravni 1. svibanj u Apartmanima Huško! Izaberite između 4 dana/3 noći za 2 do 4 osobe u Termama Tuhelj već od 599 kn!

Mali Lošinj idealan je za obiteljski odmor! Uvjerite se u ljekovitost lošinjskog zraka i predahnite u Family hotel Vespera 4* na 3 dana s polupansionom, sve za dvoje već od 1199 kn!

Konoba More i “Palma Rooms****” u Splitu donose Vam neponovljivu ponudu: 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje i samo 799 kn! Uživajte u sunčanim splitskim danima.

Ovaj Praznik rada budite dio morske razglednice slikovitog otoka Paga! Vrhunski odmor na 4 dana/3 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Meridijan**** platit ćete već od 1699 kn!

Što kažete na obiteljski vikend u Gorskom kotaru? 3 dana za 2 do 5 osoba u prekrasnoj idili Gorskog kotara platit ćete u ovoj ponudi već od 366 kn!

Praznik rada u Estoniji, Tallin?! Garantirano putovanje od 28.04. – 01.05.18.! Izaberite između 3 opcije putovanja s izletima, već od 999 kn!

Istra je divan odabir! Praznik rada na 20 m od tirkizno plavog mora u Resortu Funtana *** u Vrsaru! Specijalna ponuda uključuje 2 noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi s polupansionom za samo 889 kn!

Brojne druge ponude za putovanja i izlete na Praznik rada potražite na portalu Svi Popusti!

This entry was posted in Ostalo. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>