Liječnički pregledi za kraj ljeta

Nakon opuštanja tijekom ljetnih mjeseci, dobro je odraditi određene liječničke preglede prije povratka u rutinu. Otkrijte potencijalne probleme i spriječite neželjene posljedice, a sve to po najpovoljnijim cijenama.

  1. Obavite kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ove ponude po cijeni od 199 kn! Uz pregled dobivate i 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom. Ponuda vrijedi do 10.9.2021.
  2. Iskoristite povoljne cijene za prvo izdavanje vozačke ili produljenje iste te obavite liječnički pregled za vozačku dozvolu uz najnižu cijenu do sada u koju je uključen pregled za A, B, C, D ili E kategoriju po cijeni od 269 kn! Rok iskoristivosti ponude je 31.8.2021.
  3. Priuštite si paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus! U ponudu su uključeni brisevi na Chlamydia PCR,Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn! Brisevi se uzimaju pojedinačno i na određene vrste bakterija kako bi se točno odredila vrsta bakterija i točna terapija, a kupon vrijedi do 13.9.2021.
  4. Rak dojke, glavni je uzrok smrtnosti kod žena te je iz tog razloga od iznimne važnosti obaviti ultrazvuk dojki i pazušnih jama i to po cijeni od 199 kn! Radi se o pretrazi koja ima veliku važnost u razlikovanju dobroćudnih od zloćudnih tvorbi i ranom početku liječenja. Kupon vrijedi do 10.9.2021.
  5. Ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus za 420 kn! Rok iskoristivosti ponude je 29.9.2021.
  6. Obavite ultrazvuk abdomena-detaljan pregled organa trbušne šupljine za otkrivanje mogućih problema i sprječavanje neželjenih posljedica za 199 kn uz odmah gotove nalaze u zdravstvenoj ustanovi Vaš pregled. Kupon vrijedi do 27.8.2021.
  7. Spriječite nastajanje proširenih vena pomoću bezbolne, brze i precizne metode- color doppler vena nogu uz odmah gotove nalaze za 299 kn. Prevenirajte moguće komplikacije i na vrijeme saznajte stanje vena u Poliklinici Stil Medical u Središću sve do 13.10.2021. kada ponuda prestaje vrijediti.
  8. Iskoristite ponudu i obavite dijagnostički ultrazvuk bolnih zglobova, mišića i tetiva te specijalistički pregled ortopeda u Centru Preventis za 189 kn! Rok iskoristivosti ponude je 27.9.2021.
  9. Obavite sistematski pregled za žene ili muškarce u Poliklinici Dr. Zora Profozić po cijeni od 279 kn! U pregled su uključeni EKG, internistički pregled, UZV abdomena, UZV dojki, UZV prostate i analiza urina te savjetovanje o prehrani i načinu života. Ponuda vrijedi do 1.10.2021.
  10. Na vrijeme otkrijte hormonske poremećaje ili druge promjene na jednoj od najvažnijih žlijezda u tijelu uz ultrazvuk štitnjače te uključen pregled i odmah gotove nalaze za 199 kn! Rok iskoristivosti ponude je 30.9.2021.
This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.