Liječnički pregledi: proljeće 2020.

Ne postoji bitniji zadatak od brige o zdravlju vlastitoga tijela, a ako tražite specijalizirani i stručni zdravstveni pregled u Vašem gradu, donosimo Vam različite liječničke preglede s kojima ćete uz puno povjerenje prema liječniku izbjeći dugotrajno čekanje na pregled i same rezultate.
  1. Obavite sistematski pregled za žene ili muškarce u Poliklinici Dr. Zora Profozić po cijeni već od 279 kn.  Pregled obuhvaća: EKG, internistički pregled, UZV abdomena, UZV dojki, UZV prostate i analiza urina te savjetovanje o prehrani i načinu života. Rok iskoristivosti ponude je 18.3.2020.
  2. Obavite kompletan godišnji ginekološki pregled uz PAPA test i ultrazvuk uz color doppler u Poliklinici Profozić. Ponudu je moguće iskoristiti za pregled i ultrazvuk u trudnoći, a ponuda obuhvaća kratki komentar PAPA testa, dok daljnji dijagnostički i terapijski postupci nisu uključeni. Cijena ponude iznosi 299 kn, a moguće ju je iskoristiti do 16.03.2020.
  3. Za samo 99 kn obavite stomatološki pregled, čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje zubi u ordinaciji Maje Germ, dr.med.dent. Osigurajte si zdrave zube i lijep osmijeh uz osnovni paket njege, a ponudu je moguće iskoristiti do 07.03.2020.
  4. Prevenirajte moguće komplikacije i na vrijeme saznajte stanje vena u Poliklinici Stil Medical u Središću pomoću color dopplera vena nogu, uz odmah gotove nalaze po cijeni od 299 kn. Rok iskoristivosti ponude je 13.3.2020.
  5. Ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, nego obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus po cijeni od 250 kn. Pregled se koristi za rano otkrivanje melanoma i izbjegavanje nepotrebnih operacija madeža i dobroćudnih promjena. Rok iskoristivosti: 17.3.2020.
  6. Mokraćni sustav se sastoji od niza organa koji uključuju bubrege, mokraćni mjehur i mokraćni kanal. Svaki od tih organa je bitan za naše zdravlje i život, te vrlo osjetljiv na razne infekcije i tjelesne promjene. Upravo iz tog razloga, sve do 19.03.2020. obavite pregled bubrega, mokraćnih puteva, mjehura i prostate uz odmah gotove nalaze u Ordinaciji Kraljević za 199 kn.
  7. Znate li da je bolest štitnjače jedan od najraširenijih zdravstvenih problema? Djelujte na vrijeme! Obavite  ultrazvuk štitnjače, vrata, limfnih čvorova i žlijezda slinovnica u Poliklinici Kvarantan po cijeni od 336 kn sve do 09.03.2020. kada ponuda prestaje vrijediti.
  8. Rak dojke najčešća je zloćudna bolest kod žena i ako se otkrije u ranoj fazi, izlječiv je u 98% slučajeva. Ultrazvuk dojki je najbolja dijagnostička metoda za žene mlađe životne dobi – do 40.godina, a razlog tome je veća količina žljezdanog tkiva u toj dobi. Obavite preventivni  ultrazvuk dojki i besplatan pregled pazušnih jama u Ordinaciji Kraljević za 199 kn sve do 19.03.2020. kada popust prestaje vrijediti.
  9. Obavite kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim te se pridružite tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn! U ponudu ulaze i dodatnih 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom. Ponuda se može koristiti od 13.3.2020.
  10. Ultrazvuk trbušnih organa se radi kako bi dokazao ili isključio postojanje određenih stanja ili bolesti u tome području, a uz stručno znanje Dr. Velimira Profozića obavite ultrazvuk abdomena i internistički pregled uz mjerenje tlaka za 199 kn. Rok iskoristivosti ponude je 18.3.2020.
This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.