Lijepi nokti za malo novca!

Koliko osoba drži do svog izgleda i zdravlja najlakše možemo otkriti jednim pogledom na ruke. Nokti otkrivaju pušimo li cigarete, jesmo li po prirodi nervozni i grizemo nokte i kožicu oko njih, radimo li fizičke poslove i na kraju – koliko vremena imamo posvetiti se njezi ruku i noktiju.

Pronašli smo nekoliko jeftinih i zaista modernih načina da vaše ruke i nokti budu njegovani cijelo ljeto.

Za samo 119 umjesto 350 kuna priuštite si pedikuru, parafin kupku za noge, manikuru i lak te osvježite svoj izgled u manje od sat vremena opuštanja.

Gelirani nokti su lijepi, no skidaju se rašpanjem što može prilično uništiti prirodni nokat. Kako bi se to izbjeglo na tržištu su se pojavili Soak off gelovi za nokte, nova generacija gelova koje nije potrebno rašpati da se skinu s nokta, već se jednostavno otapaju u posebnoj tekućini i tako ne oštećuju nokat. Uz svipopusti.hr uštedite 63% i za samo 55 kuna priuštite si profesionalnu manikuru.

U Studiu Deluxe za samo 129 kuna možete dobiti dvosatni tretman uljepšavanja koji uključuje manikuru i nanošenje trajnog laka, bojanje i čupanje obrva i čupanje neželjenih dlačica s nausnice i brade koncem. Trajni je lak postojan kao i gel, a sastoji se od osnovnog premaza, premaza boje i gornjeg zaštitnog premaza. Traje 3 tjedna i zadržava prvotni sjaj.

Uštedite još više, sve ponude manikura i pedikura pronađite ovdje. Zaslužili ste 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.