Luksuzni odmor na Pagu – najatraktivniji odmor na svipopusti.hr!

Luksuzan romantičan odmor uz grupne popuste više nije rezerviran samo za odabrane. Naime, trenutačno aktivna grupna ponuda s najvećim prihodom je ona za odmor u hotelu Luna na Pagu. Ponuda uključuje pet ili sedam polupansiona za dvoje u hotelu s četiri zvjezdice s popustom od 50%. Uključeno je neograničeno korištenje wellness centra, a ponuda je iskoristiva u samom srcu sezone, između 15. srpnja i 10. kolovoza.

Hotel se nalazi u malom ribarskom selu Jakišnica, kilometrima udaljen od grada te jamči miran i romantičan odmor.  A ako iznenada dobijete želju za ludom zabavom, odvezite se do Novalje ili popularne plaže Zrće.

Obje ponude uključuju boravak u superior dvokrevetnoj sobi s pogledom na more, uključena je boravišna pristojba, bio kutak, svježi sokovi, neograničeno korištenje wellness centra Insula Salus (unutarnji bazen, sauna, biosauna, parna kupelj, cardio-fitness, svježe voće, sokovi, čajevi i voda), 1 x peeling aromatičnom paškom solju, paket dobrodošlice (voće i voda) pri dolasku u sobu, te 20% popusta na sve wellness i beauty tretmane.

Da su mnogi prepoznali atraktivnost ove ponude svjedoči oko 80 prodanih kupona, a mjesta ima još! Inače, na svipopusti.hr trenutačno je aktivno oko nešto manje od 2300 grupnih popusta, prosječno se može uštedjeti oko 64%, a ukupna dnevna ušteda je 3 058 833 kuna.

Vrijedi uštedjeti 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.