Masažom do zdravlja!

Na poslu uglavnom sjedite? Svakodnevno više sati provodite za računalom, knjigom, vozeći u automobilu?  Neka provedena istraživanja kažu da  je tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća gotovo 50 posto poslova zahtijevalo je fizičku aktivnost, a danas tek 20 posto. Dok sjedite za računalom, električka aktivnost u vašim mišićima se ugasi, za razliku od stresa na poslu koji se na žalost samo povećava. Jasno je da ne možete promijeniti posao i radne zadatke, ali svakako možete učiniti nešto za svoje zdravlje.

Stručnjaci savjetuju da na poslu sjedite pod kutom od 135 stupnjeva kako ne biste dodatno opterećivali svoju kralježnicu, nekoliko puta dnevno se rastežete i prošećete (i mala ruta može puno pomoći), bavite se tjelesnom aktivnošću nakon posla te redovno idete na masaže.

Masaža je dodir koji pomlađuje, suzbija stres i opušta, potiče cirkulaciju i poboljšava tonus mišića. Na svipopusti.hr potražite masažu koja odgovara Vama, Vašim potrebama, načinu života i lokaciji u kojoj se krećete. Trenutni popusti na masaže idu čak i do 89%.  U ponudi su medicinske, sportske, relaksirajuće masaže, klasične masaže eteričnim uljima, anticelulitnim uljima, masaža čokoladnim uljima ili česticama zlata, masaže toplim kamenjem te mnoge druge.

Npr., Ponuda Dana nudi antistres masažu u trajanju od 60 min za 79 kn, tri masaže leđa u trajanju od 30 minuta za 99 kn, pet anticelulitnih masaža za 199 kn. Mnogo sličnih ponuda potražite na svipopusti.hr i odaberite svoju ponudu! Isplati se, a tijelo će vam biti zahvalno.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.