Mega popust: 50% na vaucher za izradu tetovaže

Megapopust.hr zajedno s tattoo studiom EL DIABLO pripremio je jednu izvrsnu ponudu za sve vas koji sanjate san o tetovaži. Prepustite se izuzetno spretnim rukama tima is tattoo studia koji će prenijeti ono što vi zamislite na vaše tijelo za samo 299 kuna, umjesto 600 kuna.

Tattoo studio EL DIABLO je iznimno profesionalan studio s višegodišnjim iskustvom. Naime, tijekom godina izradili su preko tisuću različitih tetovaža, što je najbolji dokaz kvalitetno obavljenog posla. Oprema s kojom se radi u EL DIABLU  je 100% sterilna i medicinski ispitana te su po pitanju zdravstvene sigurnosti jako strogi i pažljivi. Da bi osigurali vrhunsku uslugu, pregledi opreme se vrše svakih 6 mjeseci u medicinskom laboratoriju, čime se klijentima pruža sigurno tetoviranje. Igle, nastavci i ostala oprema za tetoviranje zapakirana je u sterilinim vrećicama. Nakon tetoviranja sav potrošni materijal (igle, čepići za boje, rukavice, ručnici, maramice) se baca. Boje koje koriste također su medicinski ispitane i nisu štetne za kožu niti za zdravlje.

Održavanje tetovaže prati sljedeće korake:

  • Nakon tetoviranja tattoo majstor će vam namazati tetovažu kremom i omotati ju folijom.
  • Foliju skinuti 2-3 sata nakon tetoviranja.
  • Tetovažu isprati običnom mlakom vodom, bez sapuna, gelova za tuširanje i sličnih preparata.
  • Tetovažu osušite čistim ručnikom na način da preko tetovaže stavite ručnik i malo potapšate po ruci dok ručnik ne upije vlagu. Bitno je da to radite bez trljanja i grubih poteza.
  • Tetovažu je zatim potrebno namazati kremom ‘Bepantene plus’. Nanijeti tanki sloj kreme na kožu i prekriti cijelu tetovažu. Kremu možete nabaviti u ljekarni.
  • U slučaju nastanka krastica nikako nemojte čupkati i češati se po tetovaži jer će to samo pogoršati stanje i vrlo vjerojatno pokvariti tetovažu.
  • U periodu dok tetovaža zarasta strogo je zabranjeno sunčanje, kupanje u moru, solarij i udaranje po tetovaži.

Tattoo studio EL DIABLO nalazi se u Zagrebačkom kvartu Malešnica na adresi: Ivane Brlić Mažuranić 1.

Ne brinite se ako se još niste odlučili što bi tetovirali i gdje, ekipa iz studia će vam vrlo rado udijeliti pokoji savjet. Prema dogovoru sa tattoo majstorom za vas mogu izraditi i unikatnu tetovažu prema vašoj ideji. Oduvijek ste željeli napraviti neku malu tetovažicu ili ste možda odvažniji pa želite neku  veeeliku, ali jednostavno ste u stisci s novcem? Ova ponuda je prilika da to promijenite. Tetovirano tijelo je prekrasno tijelo!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.