Mega popust daje 53% popusta na tečaj plesa

Imate “dvije lijeve” kad je ples u pitanju? Vrijeme je da to promijeniti uz ovu ponudu!

Megapopust.hr u suradnji s plesnim centrom Fredi donosi popust od 53% na prvi mjesec početnog tečaja klasičnih i latino-američkih plesova. Platite samo 139 kuna, umjesto 300 kuna za ponudu koja uključuje početni tečaj latino-američkih i klasičnih plesova u trajanju od mjesec dana. Trajanje usluge je 8 sati, a tečaj se održava jednom na tjedan po dva sata u večernjim terminima ili dva puta tjedno po jedan sat. Lokacije održavanja tečaja su Zagreb, Sv. Nedjelja i Velika Gorica. Lokacije za Zagreb su: Kaptol, Nova cesta i Remiza.

Klasični plesovi su: disco fox, engleski valcer, foxtrot, menuet, quickstep, rock’n’roll, slowfox, tango, valcer i western polka. Stil latino-američkih plesova razlikuje se od klasičnih plesova. Za razliku od klasičnih plesova, latino-američki plesovi, kao i njihova glazba, žele nešto ispričati. Za latino-američke plesove karakterističan je ples kukovima koje rotiramo oko svoje osi unazad te rad lopatica. Za razliku od standardnih plesova, gdje u koraku naprijed idemo preko pete, u latino-američkim plesovima u korak naprijed idemo sa savijenim koljenima preko prstiju na puno stopalo. Pozicija stopala je 5 do 1 (V). U latino-američkom držanju plesači su udaljeniji jedan od drugog za razliku od klasičnih plesova i stoje jedan nasuprot drugom. U klasičnim plesovima partnerica stoji s partnerove desne strane. U latino-američkim postoji i držanje za obje ruke u visini struka, dok u klasičnim plesovima ne. U latino-američke plesove ubrajaju se: rumba, samba, cha-cha-cha, paso doble, jive, mabmo, salsa, cuban-rumba, cumbia, itd.

Plesna škola Fredi, jedna od najpoznatijih plesnih škola u Republici Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko-američkih plesova. Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama.

Nemojte gledati kako samo zvijezde plešu. Zaplešite i vi i to za samo 139 kuna!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.