Megabon – novi portal koji nudi luksuzni hotelski smještaj uz grupne popuste!

megabon

Na SviPopusti.hr predstavljamo i Megabon, novi portal specijaliziran isključivo za luksuzne grupne ponude hotelskog smještaja. Tako ćete od sada preko SviPopusti.hr i na Megabonu moći rezervirati noćenja u više od 300 vrhunskih luksuznih hotela u 21 državi. Megabon već broji više od 200.000 članova kojima nudi popuste na hotele do 70 posto. Bez kvake, bez skrivenih troškova, na način na kakav ste i do sada navikli pametnije kupovati preko SviPopusti.hr.

Dakle ako ste oduvijek sanjarili ne samo o boravcima u najljepšim hotelima, nego i o korištenju posebnih usluga hotela po najnižim cijenama, sada ti snovi mogu postati stvarnost. Ako isplanirate odmor u dvoje s Megabonom, dobiti ćete pakete u hotelima uz more, u zimskim odmaralištima i skijalištima, europskim prijestolnicama ili pak u termama, koji će uključivati i dodatne hotelske usluge koje će vaš boravak zasigurno učiniti još udobnijim. Hotelski paketi uglavnom uključuju i wellness
usluge, masaže, degustaciju vina u hotelima, piće dobrodošlice, besplatna parkirna mjesta, wireless pristup internetu itd… a kupujete po od 50% do 70% nižoj cijeni.

Megabon portal predstavlja novi način odabira hotelskih paketa za godišnje odmore, kratke bijegove (city breaks) ili poslovna putovanja. U grupnu ponudu su uključeni lifestyle, wellness ili luksuzni hoteli, ali i vile i hotelski apartmani, u
kojima će vas osoblje nastojati razmaziti uslugama koje hotel nudi. U ponudu su uključeni hoteli iz Hrvatske, regije, ali i cijele Europe, s posebnim naglaskom na srednju Europu odnosno naše susjedstvo.

Dodatna prednost rezervacije preko Megabona je osobni odabir termina u izabranom hotelu na izabranoj destinaciji. Jednostavnom i besplatnom registracijom na Megabon.eu postajete član i tako možete privilegirano pregledati ponude i iskoristiti odabrane pakete Megabona, koji naravno odgovaraju vašim željama. Pritom se pazi da je uvijek riječ o najboljim hotelima, koje Megabon agenti osobno provjeravaju, kako bi vam omogućili najbolje usluge i ugodan boravak za vas, vaše prijatelje ili obitelj.

Sama kupnja je također jednostavna, a plaća se samo 20% cijene paketa online, dok se ostalih 80 posto vrijednosti plaća nakon pružene usluge u hotelu, odnosno, prema dogovoru s hotelom.

Putovanja su uvijek jedinstveni doživljaj koje posebno pamtimo i po hotelskom smještaju. Vrijeme koje namijenite upoznavanju novih krajeva jako je dragocjeno, zbog toga bi svakako izbor hotelskog smještaja trebao biti prioritet kada planirate vaše putovanje. Nadamo se da će vam dakle i ovaj novi portal za grupnu kupovinu u tome pomoći i da ćete od sada na SviPopusti.hr imati još kvalitetniju, sveobuhvantniju, raznovrsniju i bolju ponudu grupnih popusta.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Megabon – novi portal koji nudi luksuzni hotelski smještaj uz grupne popuste!

  1. Anita says:

    Postovani, molim vas informacije, vezano za hotel albamaris biogras od 10.8. do 18.8. Molim vas neki vas kontakt vezano za dodatne informacije , neki telefon za kontakt, unaprijed hvala pozdrav

  2. zanima nas oglasavanje na vasem portalu

    lp

  3. Mirjana says:

    Spoštovani. zanima me dali možemo vaše kupone kupovati državljani republike Slovenije. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published.